Această etapă este una intermediară, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe fanii constănțeni să achiziționeze toate biletele pentru acest duel.
"Toate biletele pentru partida cu FCSB de miercuri au fost epuizate", este mesajul constănțenilor, pe pagina oficială de Facebook.
Romanian Liga I
Adi Mutu, după înfrângerea Rapidului pe terenul Chindiei: "Am încercat să creez un șoc!"
ACUM 2 ORE
Farul Constanța, trupa antrenată de Gheorghe Hagi, evoluează pe stadionul de la Ovidiu, care are o capacitate de aproximativ 4500 de locuri.
Trupa de la malul mării este neînvinsă în acest sezon, având 6 partide consecutive fără înfrângere. Se află pe locul 2, cu 12 puncte, în timp ce FCSB are un start fals de sezon, fiind doar pe locul 13, cu 6 puncte după primele 5 etape.
CITEȘTE ȘI:

Farul va avea un stadion modern

Farul Constanța va putea juca, începând din următorii ani, pe un stadion modern. Oficialitățile de la malul mării intenționează modernizarea arenei care îi poartă numele lui Gică Hagi.
Proiectul are un termen de finalizare de 2 ani, iar primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat că lucrările la stadion ar putea fi încheiate și mai devreme, dacă totul va decurge conform planului.
Demolările arenei pe locul căreia va fi amplasat noul stadion ar putea începe la jumătatea anului viitor, după care va începe reconstrucția, care ar putea fi realizată în 12-18 luni.
În aceste condiții, Farul Constanța ar putea juca pe o arenă la standarde moderne din iarna sezonului 2024/25.
"Eu știu așa, că în momentul de față, termenul de realizare a stadionului, de la începutul lucrărilor, este de doi ani de zile. Dacă se decide altfel și dacă ei se grăbesc cu lucrările... Constructorul are un termen maximal, în definitiv el poate să termine, dacă se capacitează, și mai devreme, stadionul. Atunci, 2024 ar fi un termen ambițios, dar fezabil", a declarat Vergil Chițac, potrivit FocusPress.
Romanian Liga I
Rapid a deraiat la Ploiești în meciul cu Chindia! Dâmbovițenii, la prima victorie în SuperLigă
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
CSU Craiova a reacționat după ce Devis Mangia a fost acuzat de hărțiure sexuală! Comunicatul oficial
ACUM 10 ORE