Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un singur fotbalist remarcat la FCSB, după eșecul cu West Ham! În ce condiții ar fi strălucit și mai tare

Bianca Dumitru

Actualizat 04/11/2022 la 19:19 GMT+2

FCSB a fost învinsă de West Ham, în ultima etapă a grupelor Conference League, scor 0-3. După meci, singurul jucător remarcat de conducerea roș-albaștrilor a fost Eduard Radaslavescu.

Eduard Radaslavescu (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB a pierdut aseară duelul cu West Ham, scor 0-3, contând pentru ultima etapă a grupelor Conference League. Englezii au câștigat fără probleme, deși au făcut deplasarea la București cu rezervele.
La finalul partidei de pe Arena Națională, conducerea roș-albaștrilor a spus că a remarcat un singur jucător, pe Eduard Radaslavescu, cel care a fost trimis pe teren în startul reprizei secunde, în locul lui Marco Dulca.
Patronul celor de la FCSB s-a arătat încântat de ceea ce a văzut în mișcările fostului jucător de la Farul, dar a punctat că acesta nu arată la fel de bine ca atunci când era sub comanda lui Gică Hagi din cauza problemelor care au fost la antrenamentele echipei.
Oficialul roș-albaștrilor a declarat și că Radaslavescu ar fi zbârnâit dacă s-ar fi aflat în continuare în lotul lui Hagi, care a dat dovadă de-a lungul timpului că poate să-i revitalizeze pe jucătorii care intraseră într-un con de umbră.
Citește și:

Radaslavescu, un singur gol pentru FCSB în 12 meciuri

Eduard Radaslavescu, cotat de site-ul Transfermarkt.com la 500.000 de euro, a ajuns la FCSB în această vară, fiind transferat de la Farul Constanța în schimbul sumei de 850.000 de euro.
Fotbalistul în vârstă de 18 ani nu a reușit să-și câștige locul în primul 11 al roș-albaștrilor, adunând abia 12 apariții în tricoul vicecampioanei României.
Radaslavescu, despre care Ilie Dumitrescu a spus în vară că este "cel mai bun transfer" făcut de patronul FCSB "de când a intrat în fotbal", a reușit un singur gol în acest sezon, în duelul cu UTA Arad, din prima etapă a Cupei României.
Pentru FCSB urmează duminică seară, de la ora 21:00, derby-ul cu Rapid, contând pentru a 17-a etapă a SuperLigii. Înaintea acelei partide, roș-albaștrii sunt pe locul 7, cu 20 de puncte și două meciuri mai puțin disputate, în timp ce echipa lui Adrian Mutu ocupă a doua poziție a clasamentului, cu 32 de puncte.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo