Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova obține prima victorie în play-off, cu Rapid! Markovic & Roguljic, eroii oltenilor

Irina Aldea

Publicat 16/04/2023 la 22:59 GMT+3

Universitatea Craiova a obținut duminică seară prima victorie din play-off, în fața Rapidului, după golurile înscrise de Alexandru George, Markovic și Roguljic.

Universitatea Craiova - Rapid

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a primit vizita celor de la Rapid în meciul cu numărul 4 din play-off, impunându-se cu scorul de 3-1. Oaspeții au rămas în 10 oameni încă din minutul 14, după ce Valentin Costache a primit un al doilea cartonaș galben în decurs de 7 minute. Tot giuleștenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 31, prin Marko Dugandzic, din lovitură de la 11 metri.
Atacantul croat l-a egalat pe Andrea Compagno în topul golgheterilor Ligii 1, însă bucuria rapidiștilor nu a durat decât 7 minute, asta pentru că Alexandru George a adus egalarea pe stadionul Ion Oblemenco în minutul 38, stabilind scorul după prima repriză. Pe final, Jovan Markovic a dat lovitura în poarta lui Moldovan, însă oltenii nu s-au oprit aici și au mai punctat o dată prin Ante Roguljic, în minutul 90+2.

Universitatea Craiova, prima victorie în play-off, cu Rapid

În acest moment, Craiova se menține pe locul 4 în clasamentul play-off-ului din Superligă, cu 32 de puncte după 4 meciuri. Rapid rămâne pe 5, cu doar 28 de puncte. Ultimul loc e în continuare ocupat de Sepsi Sf. Gheorghe. Podiumul e ocupat de Farul Constanța (39 de puncte), trupa lui Hagi fiind urmată de CFR Cluj (38 de puncte) și FCSB (34 de puncte).
Pentru Universitatea Craiova urmează partida din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar mai apoi duelul de foc de pe teren propriu cu FCSB. De cealaltă parte, Rapid urmează confruntările tari cu FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța. Până acum, Rapid nu a câștigat niciun meci în play-off, iar programul nu e deloc încurajator.
CITEȘTE ȘI:

Universitatea Craiova – Rapid 3-1 | Echipele de start

  • Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Crețu, Mateiu – Cîmpanu, Baiaram, Ivan – Koljic. Rezerve: Lazar, Căpățînă, Badelj, Găman, Screciu, Sala, Roguljic, Rivaldinho, Markovic. Antrenor: Eugen Neagoe
  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Crepulja, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia, Bamgboye, Ignat, Iacob, Fl. Ștefan, Papeau, Emmers, Ioniță, Ongenda. Antrenor: Adrian Mutu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo