Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova câștigă cu FC Argeș, după un penalty făcut cadou de oaspeți! Oltenii pun presiune pe Rapid și FCSB

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 01/03/2023 la 19:57 GMT+2

Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 în fața celor de la FC Argeș, într-o partidă din cadrul etapei a 28-a din SuperLiga României. Tabela s-a deblocat după un penalty făcut cadou de oaspeți, iar oltenii vin la un singur punct în spatele Rapidului.

Universitatea Craiova - FC Argeș. Sursă foto: Facebook

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Universitatea Craiova a câștigat, scor 1-0, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Argeș. Partida a fost una fără prea multe șanse de a marca și, după o primă repriză mai slabă, oltenii au turat motoarele în partea secundă, reușind să se impună și să pună presiune pe Rapid și FCSB.
Prima repriză a fost una lipsită de ocazii de poartă, iar oltenii au lăsat impresia că nu joacă la capacitate maximă. Vătăjelu a fost primul care a încercat să înscrie, cu un șut de la distanță, care s-a dus direct în brațele lui Cătălin Straton.
După o jumătate de oră, Basilio Ndong l-a lansat excelent pe Jovan Markovic, în partea stângă. Atacantul a avut ocazia de a trimite un lob, dar a ezitat și a pătruns în careu. Acolo l-a driblat pe Marius Constantin și a șutat la colțul lung, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă.
FC Argeș a părut echipa mai bună în prima repriză, deși a avut o singură ocazie. În ciuda acestui fapt, băieții antrenați de Marius Croitoru au fost extrem de aproape de a deschide scorul, cu 10 minute înainte de pauză.
Garita a preluat superb o minge în marginea careului și a centrat pe jos, în fața porții. Crețu a atacat excelent în careul mic și a reușit să împingă mingea spre poartă, dar Popescu a ieșit și a întins un picior salvator în ultimul moment, menținând egalitatea.

Univeristatea Craiova pune presiune pe Rapid și FCSB

Universitatea și-a ridicat nivelul după pauză, controlând jocul în debutul reprizei secunde. Andrei Ivan a trimis cu capul în minutul 66, dar defensiva oaspeților a îndepărtat pericolul.
Vătăjelu a executat o lovitură liberă din lateral, dar unul dintre colegii săi a trimis pe lângă poartă, cu o lovitură de cap. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a redus din turație după startul bun din partea a doua, dar a primit un cadou nesperat cu 20 de minute înainte de final.
Tofan nu a reușit să respingă o centrare cu capul și a comis un henț în propriul careu, gazdele beneficiind de o lovitură de la 11 metri. Andrei Ivan a șutat puternic și pe colț, iar portarul Argeșului a sărit în partea opusă, scorul devenind 1-0. Până la final nu s-a mai marcat, în ciuda faptului că argeșenii au avut o tresărire de orgoliu după golul primit.
Echipele de start:
  • CSU Craiova: L. Popescu - Vătăjelu, Zajkov, Badelj, Ndong - Screciu, Sala - Cîmpanu, Ișfan, A. Ivan - Markovic
    Rezerve: Lazar, Ș. Vlădoiu, Mitrea, V. Găman, Mateiu, Baiaram, Roguljic, Rivaldinho, Koljic
    Antrenor: Eugen Neagoe
  • FC Argeș: Straton - Tofan, M. Constantin, Turda, Rizzi - Meza Colli, Njike - G. Crețu, Koubembe, Jobello - Garita
    Rezerve: D. Croitoru, Micu, Jakolis, Dobrosavlevici, Șerban, Tîrnovanu, Moise, Calcan, Boubacar
    Antrenor: Marius Croitoru
Universitatea Craiova – FC Argeș s-a încheiat 1-0, iar oltenii au câștigat 3 puncte importante, ajungând la un total de 48. Rapid se află pe locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce FCSB e pe 3, cu 51.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo