Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1 | Ardelenii au condus, dar au tremurat serios pentru un punct

Nicu Savin

Actualizat 02/04/2023 la 23:02 GMT+3

Universitatea Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii. Ardelenii au condus cu 1-0, dar s-au văzut egalați imediat și chiar au tremurat serios pentru un punct spre finalul partidei.

Universitatea Craiova - CFR Cluj, foto: Facebook UCV

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit în cel de-al doilea meci al etapei a 2-a din play-off-ul SuperLigii, iar fiecare echipă își dorea cele 3 puncte, pentru a se apropia de liderul Farul, care a remizat aseară pe terenul Rapidului. Echilibrul a domnit pe toată durata partidei și acest lucru a fost transpus și pe tabelă, la final.
Prima repriză a fost una săracă, deși ambele echipe au avut câteva situații promițătoare de atac. Ocaziile mari au lipsit însă de la cele două porți și la vestiare s-a intrat cu tabela neschimbată.

Universitatea Craiova CFR Cluj 1-1 | Ardelenii au condus, dar au tremurat pentru punctul obținut

Partida a fost mult mai animată în partea secundă, în care au venit și golurile. Oltenii au început mai bine, dar pe fondul unei dominări evidente au încasat gol. În minutul 69, Manea a centrat de pe partea dreaptă, iar Cvek a marcat cu o lovitură superbă de cap.
Scenariul era ideal pentru echipa lui Dan Petrescu, care știa să gestioneze astfel de momente, dar de această dată ardelenilor nu le-a ieșit. La doar 3 minute de la deschiderea scorului, Craiova a restabilit egalitatea. Ndong a trimis o minge lungă, apărarea CFR-ului a ezitat, iar Koljic a scăpat singur cu Scuffet și nu a iertat.
Cu moralul ridicat și împinși de la spate de fani, jucătorii lui Neagoe au forțat victoria pe final și au avut câteva șanse să o obțină. Oltenii au luat deciziile greșite de fiecare dată când au ajuns în situații bune în treimea adversă sau bara s-a opus la șutul lui Raul Silva din prelungiri. S-a terminat 0-0, un rezultat echitabil, dar care nu poate mulțumi prea tare niciuna dintre echipe.
În urma acestui rezultate, CFR rămâne pe locul doi, la două puncte de Farul, iar Craiova pe 4, la 7 puncte în spatele liderului. Până acum, etapa a fost perfectă pentru FCSB, care se poate apropia de primele două clasate dacă va câștiga luni seara pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, la primul meci cu Elias Charalambous în calitate de principal.
În etapa a 3-a a play-off-ului, săptămâna viitoare, CFR Cluj va juca acasă în derby-ul cu FCSB, iar Universitatea Craiova va întâlni liderul Farul, în deplasare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo