Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova și-a găsit antrenor după despărțirea de Rădoi! Cine ar putea prelua banca oltenilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/12/2022 la 22:14 GMT+2

Universitatea Craiova s-a despărțit de antrenorul Mirel Rădoi după înfrângerea din Cupa României cu FC Argeș. Tehnicianul a și-a anunțat demisia la flash interviul de după meci, iar conducerea se pare că i-a găsit deja înlocuitor.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Mirel Rădoi a demisionat din funcția de antrenor al Universității Craiova imediat după înfrângerea cu FC Argeș, din Cupa României. Tehnicianul era vizat încă din weekend, atunci când a pierdut derby-ul orașului, contra celor de la FC U. Conducerea a decis să convoace o ședință de urgență la o zi după meci, însă colaborarea nu a mai durat mult.
Conducerea se pare că i-a și găsit un înlocuitor fostului selecționer, iar noul antrenor va sta pe bancă până cel puțin la finalul anului. Corneliu Papură, cel care pregătește echipa a doua a oltenilor, ar putea fi soluția conducerii, cel puțin pentru moment, anunță gsp.ro.
Tehnicianul a mai pregătit-o pe Universitatea în 3 rânduri, făcându-și treaba foarte bine din postura de interimar și lăsând întotdeauna o impresie bună, mai scrie sursa citată. Unul dintre avantajele sale este faptul că el cunoaște deja foarte bine o parte din jucători, fiind un apropiat al acestui club.
Universitatea Craiova mai are de jucat două partide în acest final de an, mabele în SuperLiga României. Oltenii se vor deplasa la Mioveni pe 12 decembrie și vor primi vizita celor de la Chindia Târgoviște, 5 zile mai târziu.
Citește și:

Mirel Rădoi a demisionat de la Universitatea Craiova la flash interviul de după meciul cu FC Argeș

Mirel Rădoi a apărut la interviul de după meciul din Cupa României, lăsând să se înțeleagă că relația dintre el și conducere este tot mai rece, însă nu a fost hotărât de la început să demisioneze. Antrenorul s-a retras de la flash interviu, dar a revenit imediat pentru a-și anunța demisia.
"Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup. Acum o să urmeze să îi anunț pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic.
Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente... nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus.
Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap... am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri.
Toată lumea m-a criticat. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația", a adăugat Rădoi, revenit în fața jurnaliștilor.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo