Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Universitatea Craiova, victorie cu emoții în SuperLigă, în meciul cu CS Mioveni! Oltenii au avut un gol anulat

Bianca Dumitru

Publicat 14/08/2022 la 18:00 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus astăzi, pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din a cincea etapă a SuperLigii.

Universitatea Craiova - CS Mioveni

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a câștigat astăzi, în fața propriilor suporteri, meciul cu CS Mioveni, contând pentru a cincea etapă a SuperLigii. Oltenii au obținut, astfel, a doua victorie consecutivă sub comanda lui Mirel Rădoi, prima din campionat.
Gazdele au avut prima ocazie încă din minutul 1, când Ivan a trimis un șut din afara careului, dar mingea a fost respinsă de portarul argeșenilor. Ulterior, în minutul 29, Blănaru a trimis un șut din unghi la poarta lui Lazar, dar acesta a reținut balonul fără probleme.
Craiova s-a apropiat de gol în minutul 35, când Martic a trimis cu capul mingea pe spațiul porții, fără a reuși, însă, să înscrie. După doar două minute, Ivan a deschis scorul după o execuție superbă, un șut cu stângul la vinclu.
După pauză, CS Mioveni a avut prima ocazie importantă prin Buziuc, care a scăpat singur spre poartă după o pasă greșită a lui Nistor, însă șutul jucătorului lui Alexandru Pelici a trecut mult peste poartă.
Citește și:
Markovic a rămas și el singur cu portarul și a încercat, în minutul 65, să mărească avantajul oltenilor, însă goalkeeper-ul argeșenilor a respins balonul. Același jucător din echipa lui Mirel Rădoi a mai avut o ocazie de a marca în minutul 74, dar mingea a trecut peste bara transversală.
În minutul 79, Rivaldinho, care a fost trimis pe teren în locul lui Ivan, în minutul 67, a recuperat mingea respinsă în față de portarul celor de la CS Mioveni, după un șut al lui Roguljic, și a înscris. Reușita brazilianului a fost, însă, anulată după consultarea sistemului de arbitraj video, pe motiv de offside.
CS Mioveni a avut ocazia de a egala în prelungirile partidei, când arbitrul le-a acordat o lovitură de la 11 metri, după un fault în careu al lui Raul Silva asupra lui Dumitru. Penalty-ul a fost ratat de Antal, iar Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0, adjudecându-și cele 3 puncte cu care a urcat pe locul 6 al clasamentului, având un total de 8 puncte.
În următoarea etapă a SuperLigii, echipa lui Mirel Rădoi va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. De cealaltă parte, CS Mioveni, care este pe ultimul loc în campionat, cu un singur punct, o va înfrunta weekend-ul viitor pe FC Argeș, pe teren propriu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo