Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UTA, pe un butoi cu pulbere! Fanii arădeni protestează împotriva conducerii! Ce îi nemulțumește

Nicu Savin

Actualizat 25/07/2022 la 21:47 GMT+3

UTA Arad va juca în această seară cu Petrolul, dar fanii arădenilor nu sunt foarte preocupați de rezultat, ci mai degrabă de conflictul cu actuala conducere a clubului. Un grup masiv de suporteri a organizat un marș de protest pe străzile din oraș, fiind nemulțumiți de faptul că șefii refuză să cedeze clubul unui grup de 4 investitori, care promit să investească masiv.

UTA Arad (Sursa foto: Facebook Suporter Clun UTA)

Credit imagine: Eurosport

UPDATE | Fanii arădeni au continuat protestul împotriva conducerii de la UTA în drum spre stadion. În colimator sunt luați în special Alexandru Meszar și Gheorghe Falcă, fostul primar al orașului, care sunt acuzați că împiedică cedarea clubului către un grup de investitori care promit să readucă gloria de altădată a "Bătrânei Doamne".
picture

Fanii arădeni protestează împotriva conducerii de la UTA

Știrea inițială
UTA și Petrolul vor încheia etapa a 2-a a SuperLigii, iar atmosfera pe stadionul Francisc Neuman se anunță una incendiară. Fanii arădeni își vor susține în număr mare echipa, dar aceștia se focusează în special pe "războiul" pe care îl au cu conducerea clubului.
Concret, de o bună perioadă de timp, un grup de 4 investitori au încercat să preia clubul, anunțând că vor investi masiv, pentru a readuce la Arad gloria de altădată. Momentan nu s-a finalizat nimic, iar fanii dau vina pe actuala conducere, în special pe Alexandru Meszar, care ar refuza să cedeze echipa și face tot posibilul să le pună "bețe în roate" potențialilor investitori. În plus, majoritatea fanilor îi acuză pe actualii șefi că au prejudiciat clubul cu sume de bani și în acest sens au fost sesizate organele abilitate.

Suporterii UTA-ei, protest împotriva conducerii

Suporterii sunt deciși să meargă până la capăt și înaintea meciului din această seară au organizat un marș de protest pe străzile orașului, care va continua cel mai probabil și pe stadion. Poziția fanilor e clară: clubul trebuie cedat celor 4 oameni de afaceri interesați. Conform gsp.ro, la miting participat și Cătălin Juncan, unul dintre cei 4 investitori, care le-a promis suporterilor că în cele din urmă el și asociații săi vor prelua clubul.
"Dragi utiști, dragi arădeni
Pe fondul tergiversării discuțiilor având ca obiect preluarea clubului UTA de către „grupul Apreutese” și al deteriorării sistematice a comunicării clubului cu suporterii, am asistat ieri la o mostră de manipulare venită dinspre conducerea clubului, manipulare demnă de manualele securistice și care demonstrează că actuala conducere a clubului a coborât la un nivel pe care nici noi nu ni-l imaginam posibil.
Suntem consternați de jignirea pe care a adus-o conducerea clubului unui număr mare de suporteri, insinuând în comunicatul dat publicității ieri, că cei care contestă modul în care este condus clubul ar fi încercat să orchestreze un boicot la adresa vânzării abonamentelor.
Aducem la cunoștința „minților luminate” care au compus acest comunicat, că imensa majoritate a membrilor SCU, a membrilor galeriei și a suporterilor care îi contestă constant și vocal, au fost, sunt și vor fi în continuare abonați ai clubului. Succesul campaniei de comercializare a abonamentelor nu este datorat managementului actual ci este mai degrabă un demers reușit în pofida lui. Suporterii își fac abonamente pentru că iubesc UTA și clubul nu pentru că în felul acesta ar gira conducerea lui.
Această optică ne arată clar că cei care conduc UTA nu mai reușesc să facă diferența între persoanele lor și club și că practic și l-au substituit, ajungând să creadă că UTA se confundă cu ei înșiși. Tocmai pentru a le demonstra că acest lucru nu este adevărat, vă anunțăm că am demarat procedurile pentru organizarea unui miting în care să ne putem face auzite vocile și să ne putem susține public cauza. Vă vom comunica în timp util toate detaliile.
De asemenea vă informăm că am început demersurile pentru a ne constitui în parte civilă și a sesiza instanțele abilitate în legătură cu prejudiciile pe care ceilalți trei asociați ai clubului le-au produs acestuia și implicit și nouă ca membri ai AFC UTA. Bineînțeles că vă vom ține la curent și cu evoluția acestui demers.
Pentru noi doar UTA contează!
UTA liberă!", a fost comunicatul emis de fanii arădeni înaintea protestului de astăzi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo