Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Varianta Liviu Ciobotariu la FCSB a picat! Cine i-ar mai putea lua locul lui Dică

Bianca Dumitru

Actualizat 02/11/2022 la 19:43 GMT+2

FCSB s-a despărțit marți de Nicolae Dică și urmează să îl aibă pe bancă la meciul cu West Ham pe Mihai Pintilii. Liviu Ciobotariu a fost anunțat principalul favorit la preluarea echipei, dar se pare că această variantă a picat.

FCSB - Silkeborg

Credit imagine: facebook

FCSB a rămas fără antrenor marți, după meciul cu "U" Cluj, când Nicolae Dică a decis să-și dea demisia. Acum, pentru partida cu West Ham, din ultima etapă a grupelor Conference League, echipa este pregătită de Mihai Pintilii, care va sta pe bancă mâine seară.
Liviu Ciobotariu a fost anunțat drept principalul favorit să preia banca vicecampioanei României, însă cele două părți nu reușiseră să ajungă la un acord din cauza sumei de instalare cerute de antrenor (60.000 de euro), care era considerată prea mare de către conducerea clubului.
În această seară, DigiSport a anunțat că această variantă a picat. Liviu Ciobotariu ar urma să rămână pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari.
În aceste condiții, locul liber lăsat de Nicolae Dică ar putea fi ocupat de Ilie Poenaru, Andrei Prepeliță și Eugen Neagoe, antrenori ale căror nume au mai fost vehiculate în ultimele zile.
Citește și:

CÂND VA FI NUMIT NOUL ANTRENOR AL FCSB

Astăzi, conducerea roș-albaștrilor a anunțat că numit noul antrenor al echipei va fi numit după meciul cu West Ham. Acesta ar urma să conducă primul antrenament vineri dimineață, începând pregătirile pentru derby-ul cu Rapid.
Patronul celor de la FCSB a mai spus că se așteaptă ca echipa să joace bine cu West Ham și în absența unui tehnician principal, datorită valorii fotbaliștilor din lot.
Meciul dintre FCSB și West Ham este programat joi, de la ora 22:00, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo