Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

4 goluri și două anulate în FCSB - Rapid 2-2. Giuleștenii pun frână roș-albaștrilor spre titlu. Lupta rămâne deschisă

Maria Olteanu

Publicat 20/04/2024 la 22:30 GMT+3

FCSB și Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa a 5-a a play-off-ului Superligii, iar roș-albaștrii trebuie să mai aștepte cel puțin o etapă pentru a deveni campioni ai României.

FCSB - Rapid

Credit imagine: Getty Images

Derby-ul FCSB - Rapid, din etapa a cincea a play-off-ului, s-a jucat pe Arena Națională, în fața a 45.143 spectatori, cea mai mare audiență înregistrată în Superliga în actuala stagiune.
Duelul era extrem de important pentru roș-albaștrii, care ajunseseră și mai aproape de titlu, după ce Farul o învinsese categoric pe CFR, 5-1, vineri seara. Bucureștenii erau obligați să își câștige partida cu Rapid și să aștepte pasul greșit făcut de Universitatea Craiova, la Sepsi, pentru a câștiga matematic titlul încă din această rundă.
Fanii roș-albaștrilor au știut cât de important este momentul și au pregătit o coregrafie frumoasă la începutul partidei, împingându-și favoriții de la spate.
FCSB s-a mișcat excelent în startul duelului, iar în minutul 3 Coman a scuturat plasa, dar golul a fost anulat pentru semnalizarea unei poziții neregulamentare.
Până la urmă FCSB a fost echipa care a trecut prima la conducerea jocului, după ce Darius Olaru a făcut 1-0 în minutul 10 cu un gol la colțul scurt.
Avantajul roș-albaștrilor a durat doar două minute, pentru că la poarta cealaltă Rapid a egalat situația. Krasniqi a marcat pentru 1-1, învingându-l pe Târnovanu, ca mai apoi tot giuleștenii să fie cei care să înscrie și al doilea gol.
Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a trecut în avantaj în minutul 16, după ce Rrahmani, din pasa lui Petrila, a făcut 2-1.
În minutul 21, Rapid a punctat pentru 3-1, dar golul lui Hasani a fost anulat.
Citește și:

Meci spectaculos între FCSB și Rapid

Miculescu a ratat o ocazie importantă înainte de intrarea la cabine, iar la vestiare Rapid a mers cu avantaj, 2-1, după ce a fost presată de FCSB în startul partidei.
În minutul 57, FCSB a reușit să revină în meci, grație reușitei de 2-2 pe care a semnat-o Alexandru Băluță, din pasa lui Risto Radunovic.
Tot FCSB a fost periculoasă în continuare, dar șutul lui Coman a fost respins de Aioani.
Meciul de pe Arena Națională s-a terminat până la urmă la egalitate, 2-2, iar FCSB trebuie să mai aștepte cel puțin o etapă până când va deveni campioană în urma acestui rezultat.

FCSB - Rapid, echipele de start

FCSB
  • Titulari: Târnovanu - V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Ad. Șut, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
  • Rezerve: M. Udrea, A. Vlad - Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, M. Toma, Al. Băluță, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa
  • Antrenor: Elias Charalambous
Rapid
  • Titulari: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza - Hromada, Oaidă, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Petrila
  • Rezerve: Drăghia - Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi
  • Antrenor: Bogdan Lobonț
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo