Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentare horror în Petrolul – Hermannstadt! Dragoș Iancu a fost transportat de urgență la spital

Dani Morar

Actualizat 24/09/2023 la 19:24 GMT+3

Petrolul și Hermannstadt se înfruntă într-o partidă din etapa a 10-a a SuperLigii României. După doar 6 minute, Dragoș Iancu, jucătorul oaspeților, a suferit o accidentare teribilă și a fost transportat direct la spital.

Petrolul - Hermannstadt. Captură Digi Sport.

Credit imagine: Eurosport

Update: Din primele informații ale celor de la GSP, verdictul medicilor pentru Dragoș Iancu este fractură deschisă de peroneu. Ruptura ar fi fost produsă deasupra gleznei, iar jucătorul se află la Spitalul Județean din Ploiești.
Știre inițială
Petrolul Ploiești și Hermannstadt joacă în etapa a 10-a din SuperLiga României. Cele două formații se află pe locurile 5 și 6, ultimele din play-off, iar partida e una cu miză pentru ambele.
Meciul de pe Digi Sport a fost însă umbrit de accidentarea extrem de gravă a lui Dragoș Iancu, din minutul 6. Mijlocașul sibienilor a fost victima unei intrări nefericite, în urma căreia s-a ales cu o fractură urâtă la piciorul stâng.
Valentin Țicu, de la Petrolul, a intrat prin alunecare la jucătorul lui Hermannstadt, prinzându-i piciorul în pâmănt. Iancu și-a rupt piciorul, fiind transportat de urgență la spital, acolo unde va fi operat.
Petrolul - Hermannstadt. Dragoș Iancu. Captură Digi Sport.
Țicu a văzut direct cartonașul roșu, iar jucătorii de pe teren și-au pus mâinile în cap și s-au rugat când au văzut în ce stare se află Iancu.
Cel mai probabil, Dragoș Iancu va rata restul sezonului în urma acestei accidentări, urmând să fie operat.
Citește și:

Dragoș Iancu, accidentare similară cu a lui Elvir Koljic

Această fază amintește de accidentarea lui Elvir Koljic din meciul Universitatea Craiova - Poli Iași, din urmă cu 2 ani. Bosniacul suferea atunci o fractură de diafiză peronieră dreaptă cu deplasare.
Koljic avea atunci o serie extraordinară la Universitatea Craiova, cu 6 goluri în primele 5 etape și promitea să se lupte la titlul de golgheter în Liga 1.
Elvir Koljic s-a confruntat pentru prima dată cu o problemă medicală în martie 2019, când a suferit o ruptură la tendonul femural, lipsind 7 luni. Ulterior, în octombrie 2019, bosniacul a avut o fisură de vertebră lombară, pentru care a mai stat pe bancă 3 luni.
După un an, în octombrie 2020, când Koljic era într-o formă foarte bună, reușind să marcheze 6 goluri în primele 6 etape ale Ligii 1, atacantul a suferit o fractură de peroneu după un contact cu fundașul Ovidiu Mihalache de la Poli Iași. În urma acestei accidentări, bosniacul a lipsit o jumătate de an. Nici în 2021 nu a scăpat de problemele medicale. În decembrie, fotbalistul Craiovei s-a accidentat din nou, iar problemele au recidivat în primăvară, dar Koljic a putut termina sezonul pe gazon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo