Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Popa, replică genială după conflictul Nistor – Chipciu! "Eu stau bine la bătaie"

Dani Morar

Actualizat 10/02/2024 la 15:01 GMT+2

U Cluj a reușit să întoarcă soarta partidei cu Universitatea Craiova, după ce la pauză era condusă cu 2-0. La vestiare ar fi avut loc o discuție mai bărbătească între Dan Nistor și Alex Chipciu, care i-a mobilizat inclusiv pe colegii acestora, dar despre care s-a speculat că s-ar fi transformat în bătaie.

Adi Popa și Chipciu. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

Universitatea Craiova a fost întoarsă de la 2-0 de U Cluj și a cedat două puncte importante împotriva ardelernilor. La pauză a avut loc o discuție mai aprinsă între Alex Chipciu și Dan Nistor, în primă fază crezându-se că a fost vorba de o bătaie.
Nistor a lămurit lucrurile și a dezvăluit că nu s-a ajuns la astfel de gesturi. Adi Popa a fost și el întrebat despre incident, în condițiile în care îl cunoaște foarte bine pe Chipciu din perioada petrecută la FCSB și a avut o replică genială.
"Poate chiar se bate Chipciu. Se bate, nu, când e nervos pe cineva?", a fost întrebat Adi Popa la Digi Sport.
"Sincer îți spun, în 6 ani la FCSB n-am prins și eu o bătaie. Eu stau bine la bătaie, că fug bine (n.r. - râde). Dar n-am prins. Alex e mai vulcanic, dar nu-l văd... mai ales acum.
Pe vremea aceea era mai vulcanic, acum e mult mai cerebral, mai calm. Nu-l văd în stare. Și la 0-0, când nu merge jocul, există ceartă în vestiar, dar bătaie? Nu cred, nu...", a răspuns Popa.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului dintre Universitatea Craiova și U Cluj

Secretul revenirii a stat în discursul lui Ioan Ovidiu Sabău de la pauză, anunţă Fanatik, tehnicianul reuşind să îşi trezească la realitate elevii şi să îi capaciteze la maximum.
"Vedetelor, nu jucați nimic de trei luni!", a fost replica lui Sabău care l-a "deşteptat" pe Nistor, notează sursa citată.
Închizătorul a avut o discuţie cu Chipciu, într-adevăr, dar nici vorbă să se fi ajuns la o încăierare. Mijlocaşul central a glumit la final, când a spus că s-a bătut cu fostul jucător de la FCSB sau Anderlecht; în realitate, discuţia bărăbtească nu doar că i-a montat pe cei doi, dar a avut acelaşi efect şi pentru ceilalţi jucători, "U" Cluj arătând o altă faţă în partea secundă.
"A fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu. Că ne iubim prea mult. Ne-am bătut, pe urmă am ieșit pe teren", a spus Nistor, la finalul partidei de aseară.
A FOST O DISCUȚIE BĂRBĂTEASCĂ LA PAUZĂ. LEGAT DE PRIMA REPRIZĂ NU AVEM DESPRE CE SĂ VORBIM. AM ÎNVĂȚAT CĂ NU MAI TREBUIE SĂ EXPERIMENTEZ ȘI CĂ TREBUIE SĂ-I FOLOSESC PE JUCĂTORII CARE POT SĂ ALERGE, INDIFERENT DE VÂRSTĂ | IOAN OVIDIU SABĂU
Universitatea Craiova rămâne cu o singură victorie în ultimele şapte etape (trei egaluri, trei eşecuri), iar în ultimele patru meciuri de acasă a obţinut doar două puncte. ''U'' Cluj are un singur punct în ultimele trei etape şi o singură victorie în ultimele şase runde (un egal, patru eşecuri).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo