Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu, sfătuit să nu plece de la CFR Cluj după eliminarea din Cupa României! "Trebuie să se lupte"

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2024 la 14:05 GMT+3

CFR Cluj a fost eliminată de Corvinul Hunedoara în sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinsă cu 4-0 de echipa din liga secundă. La finalul meciului, Adrian Mutu a anunțat că se gândește să-și dea demisia, dar Ioan Andone îl sfătuiește pe tehnician să rămână la echipă și să se impună.

Adrian Mutu

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a fost eliminată surprinzător în sferturile Cupei României, după ce Corvinul Hunedoara, echipă din Liga a doua, i-a aplicat o înfrângere drastică, la care nimeni nu s-ar fi așteptat, scor 0-4.
La finalul partidei, Adrian Mutu a venit extrem de nervos la flash interviu și și-a criticat jucătorii în direct, spunând că nu le poate ierta atitudinea arătată în acest meci și dând de înțeles că este posibil să își dea demisia.
În această dimineață, Ioan Andone a comentat declarațiile lui Mutu, recomandându-i acestuia să nu plece de la CFR Cluj. Fostul fotbalist și antrenor care face acum parte din staff-ul celor de la Corvinul Hunedoara a spus că tehnicianul ar trebui să rămână în Gruia și să demonstreze de ce este în stare.
"Eu l-aș sfătui să rămână! Eu spun că trebuie să rămână și să schimbe atitudinea jucătorilor, că are jucători foarte intersanți. El știe cel mai bine... ce simte el, cum simte jucătorii și cum controlează vestiarul. Dacă aș fi în locul lui nu aș pleca. Îi trebuie două sau trei transferuri, dar lotul este bun.
Eu nu mi-aș da demisia și aș rămâne acolo să îndrept lucrurile. Așa este normal. Corvinul i-a bătut la toate capitolele și asta nu este normal pentru o echipă care a câștigat de atâtea ori titlul în ultimii ani.
Adrian Mutu nu a antrenat foarte mult, dar trebuie să se lupte. Este un club unde trebuie să se impună. El a fost un tip puternic, ca jucător, se lupta cu toate apărările și să arate asta. Nu-i vorbă să facă curățenie în lot, eu îi spun să se impună", a declarat Ioan Andone, potrivit Digi Sport.
Citește și:

Adrian Mutu, cu gândul la demisie după eșecul din Cupa României

La conferința de presă de la finalul partidei cu Corvinul Hunedoara, Adrian Mutu a stat mai puțin de două minute în fața jurnaliștilor, ținând un monolog în care a anunțat că urmează să ia o decizie cu privire la viitorul său, care va fi comunicată astăzi atât clubului, cât și presei.
"Haideți că fac eu un monolog și după aia termin. Prea multe de spus nu sunt. Pentru noi a fost un meci fără istoric. Am fost penibili, un rezultat umilitor. Cred că avem o problemă de atitudine și de abordare. Nu mă refer în timpul meciului, ci s-a întâmplat după meciul cu Sepsi.
Nu vreau să caut scuze, să spun că am jucat în 10, că s-au accidentat Camora sau Mogoș. Suntem totuși CFR. Am jucat împotriva unei echipe de liga a doua și pe această cale îi felicit pentru rezultat. Ei au un buget cât 3 jucători de-ai noștri, deci ar trebui să ne fie rușine.
Eu, în momentul ăsta, nu am puterea să-i iert pe jucători pentru rezultatul ăsta. E umilitor, eu mă simt umilit. Mă voi gândi bine în seara asta ce voi face, iar mâine dimineață voi anunța clubul și pe dumneavoastră", a declarat Adrian Mutu.
Până la momentul redactării acestui articol, antrenorul celor de la CFR Cluj nu a făcut niciun anunț cu privire la viitorul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo