Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adrian Mutu vrea un român din Italia la CFR Cluj! Primul transfer pregătit de noul antrenor din Gruia

Bianca Dumitru

Publicat 29/01/2024 la 10:08 GMT+2

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la CFR Cluj săptămâna trecută, pregătindu-se acum pentru debutul în Gruia, în partida contra celor de la FC Voluntari. Antrenorul vrea să facă și unele transferuri, dorindu-și să aducă în SuperLigă un român care evoluează în Italia.

Cătălin Vulturar (Lecce U19)

Credit imagine: Getty Images

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la CFR Cluj joia trecută, în aceeași zi în care oficialii clubului și-au luat rămas bun de la fostul antrenor, Andrea Mandorlini.
Presa din Italia a anunțat acum că tehnicianul român vrea să facă și unele transferuri la CFR, dorind să-și întărească lotul pentru a se putea lupta pentru titlu în a doua parte a acestui sezon.
Astfel, conform jurnalistului Nicolo Schira, unul dintre fotbaliștii dorți la CFR Cluj este Cătălin Vulturar, mijlocașul celor de la Lecce U19, care a mai fost dorit în România și de FCSB și UTA Arad.
Vulturar, care a jucat până acum și pentru naționala U21 a României, a adunat în acest sezon 21 de partide în tricoul italienilor, pentru care a reușit două goluri și 4 pase decisive.
Românul, care are o cotă de piață de 400.000 de euro, mai are contract cu Lecce până în vara anului 2025, dar CFR Cluj ar putea cel puțin să-i obțină împrumutul până la finalul acestui sezon.
Citește și:

MUTU, OBIECTIV ÎNDRĂZNEȚ LA CFR CLUJ

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a semnat cu CFR Cluj un contract valabil un an și jumătate, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Noul antrenor din Gruia și staff-ul său vor câștiga lunar 35.000 de euro.
Obiectivul lui Adrian Mutu la Cluj va fi acela de a clasa echipa pe unul dintre primele două locuri în SuperLigă și de a o califica în grupele Europa League în sezonul următor.
Fostul antrenor de la Rapid și Neftchi Baku a mers la Cluj-Napoca de la începutul săptămânii trecute, încă dinainte de a fi anunțat pe banca tehnică, și s-a ocupat de pregătirea echipei pentru duelul cu FC Voluntari.
Partida, contând pentru a 23-a etapă a campionatului României, este programată în Gruia, în această seară, de la ora 20:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo