Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alex Chipciu, o nouă reacție despre conflictul cu fanii Stelei! "A fost deplasat să mă facă sclav"

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2023 la 09:07 GMT+3

"U" Cluj a obținut un punct aseară, din deplasarea pe terenul celor de la FCSB, meci contând pentru a 11-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Alex Chipciu a avut un nou mesaj referitor la conflictul cu suporterii celor de la CSA Steaua.

Alex Chipciu (U Cluj)

Credit imagine: facebook

"U" Cluj a remizat aseară, în deplasare, cu FCSB, într-un meci contând pentru a 11-a etapă a SuperLigii. Roș-albaștrii au condus cu 2-1 la pauză, după golurile lui Dawa și Șut, respectiv Nistor, dar oaspeții au reușit să egaleze în minutul 88, prin Mitrea.
La finalul partidei, Alex Chipciu a făcut câteva declarații, amintind de conflictul cu suporterii celor de la CSA Steaua, în care s-a aflat săptămâna trecută, după meciul din grupele Cupei României.
Fotbalistul a spus acum că nu mai vrea să continue această situație și și-a cerut scuze, punctând că reacția lui a fost determinată de faptul că a fost numit "sclav" și "mizerie".
Jucătorul de 34 de ani a fost primit foarte bine pe Arena Națională de suporterii FCSB-ului, care i-au pregătit un banner cu mesajul "Steliștii se nasc, nu se inventează. Respect, Alex Chipciu". După meci, fotbalistul celor de la "U" Cluj a vorbit și despre rezultat, spunând că se aștepta la o remiză.
"Nu e vorba de bucurat, e vorba de respectul pentru colegi. E enervant pentru toți să apar. Trebuie să facem cumva. A fost un meci frumos, cu multe ocazii. Sentimentul e plăcut pentru că am fost acolo. Tindem să progresăm de la meci la meci.
În a doua repriză trebuia să riscăm mult. Și noi puteam, dar și ei. E foarte bine pentru fotbalul românesc. E un punct foarte mare. Nu trebuie să urmărim doar rezultatul. Progresăm de la meci la meci. Trebuie să facem și acasă.
Ceea ce am declarat nu e ca să fiu primit în vreun fel. Iubesc oamenii de aici. Am primit mesaje că sunt pro nu știu cine. Mi s-a părut deplasat să mă faci 'sclav' sau 'mizerie'. E puțin cam mult ținând cont de faptul că am fost la meciuri alături de ei.
Și eu am fost deplasat. Cam asta e. Îmi cer scuze pentru jucători. Am încheiat, le doresc succes și lor, dar și celor de la FCSB. Cu Pinti și cu Chiricheș petrec multe zile. Am avut un sentiment că o să fie egal. Am fost la cafea cu soțiile și le-am zis că eu cred că va fi un egal", a declarat Alex Chipciu.
Citește și:

PIȚURCĂ, SURPRINS DE DISCURSUL LUI CHIPCIU

Declarațiile de săptămâna trecută ale lui Chipciu, care a spus, printre altele, că tradiția Stelei nu poate fi continuată cu astfel de jucători și cu un "echipament fake", au fost comentate de Victor Pițurcă.
Fostul selecționer a spus că nu se aștepta ca Alex Chipciu să aibă un astfel de discurs, punctând că probabil acum Chipciu regretă ceea ce a declarat.
"Eu am lucrat cu Chipciu, e un băiat deosebit, modest. Probabil era supărat după meci pentru că suporterii steliști l-au jignit. Oricum, nu mă așteptam să aibă un asemenea discurs. Asta e, fiecare persoană spune ceea ce crede.
Eu sunt de părere că el și-a dat seama că a greșit, dar totul e deja consumat. E băiat educat, cu bun simț, care caută mereu să spună adevărul. Faptul e consumat, nu se mai poate face nimic", a spus Victor Pițurcă, potrivit iamsport.
Alex Chipciu a jucat 4 ani și jumătate la FCSB, între 2012 și 2016, după care a fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro. Fotbalistul a câștigat 7 trofee în tricoul roș-albastru, printre care și 3 titluri de campion al României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo