Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alibec are 4 oferte foarte bune în această vară! Unde este așteptat atacantul celor de la Farul

Bianca Dumitru

Publicat 03/08/2023 la 16:35 GMT+3

În această vară s-a vorbit în mai multe rânduri despre posibilitatea ca Farul Constanța să se despartă de Denis Alibec în perioada următoare. Atacantul de 32 de ani ar avea 4 echipe pe urmele sale, toate oferindu-i contracte foarte bune din punct de vedere financiar.

Denis Alibec (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Denis Alibec mai are contract cu Farul Constanța până în vara anului 2025, dar în ultimele săptămâni s-a vorbit în mai multe rânduri despre posibilitatea ca atacantul să plece din lotul lui Gică Hagi în perioada următoare.
Fotbalistul de 32 de ani este cu atât mai atractiv pentru cluburile din străinătate cu cât ar putea fi transferat gratuit, el având o înțelegere cu cei de la Farul încă de la revenirea sa în România, înțelegere conform căreia poate pleca oricând dacă va primi o ofertă care să-i satisfacă pretențiile financiare.
În acest moment, pe urmele lui Alibec se află 4 echipe. Este vorba despre o formație din China, două din Arabia Saudită și o alta din Iran, toate așteptându-l pe român cu salarii foarte bune, cuprinse între 700.000 de euro și 1 milion de euro pe an.
Potrivit GSP, fotbalistul ar fi refuzat oferta iranienilor pentru că nu-și dorește să meargă acolo, considerând zona ca fiind una nesigură. Alibec nu s-a decis nici asupra vreunei alte propuneri, dar șansele ca el să plece de la Farul rămân ridicate.
Cel mai probabil, o hotărâre va fi luată în funcție de parcursul pe care campioana României îl va avea în preliminariile Conference League.
Citește și:

ALIBEC A CÂȘTIGAT O MICĂ AVERE DUPĂ UN PROCES LA FIFA

În iunie, FIFA a decis că Denis Alibec este câștigător al procesului împotriva fostei sale echipe, Kayserispor, care trebuie să îi plătească atacantului suma de 1,2 milioane de euro. Jucătorul Farului a primit un răspuns pozitiv în primă fază, însă decizia a putut fi atacată de turci la TAS.
Atacantul a câștigat la finalul lunii mai procesul împotriva fostei sale echipe, Kayserispor, Camera de Soluționare a Litigiilor hotărând că fotbalistul trebuie să primească suma de 1,2 milioane de euro.
Acesta s-a despărțit de formația turcă în vară, atunci când s-a întors în România, moment în care a reclamat-o pe aceasta la FIFA pentru neprimirea salariilor. Acum, la un an distanță, a câștigat procesul, însă clubul a avut posibilitatea de a acționa la TAS, întrucât decizia nu a fost una definitivă.
"FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului.
De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor. Este un prim pas foarte important, urmează să vedem dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS", a spus avocatul jucătorului, Dan Idita, pentru GSP.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo