Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrea Compagno, surprins de situația din SuperLigă! Mesajul transmis după titlul adjudecat de FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 30/04/2024 la 11:38 GMT+3

Andrea Compagno, fostul atacant al celor de la FCU Craiova și FCSB, este în continuare atent la ceea ce se întâmplă în SuperLigă. Italianul transferat din iarnă în China a vorbit despre titlul cucerit de roș-albaștri, dar și despre situația în care a ajuns echipa din Bănie.

Andrea Compagno

Credit imagine: Eurosport

Andrea Compagno a plecat în iarnă de la FCSB în China, dar a rămas atent la ceea ce se întâmplă în campionatul României.
După ce roș-albaștrii și-au adjudecat în weekend titlul matematic, italianul a vorbit despre succesul echipei lui Elias Charalambous, punctând că FCSB nu a avut rivală în această stagiune.
Atacantul a mărturisit că i-ar plăcea să primească o medalie de campion chiar dacă a plecat devreme din SuperLigă și nu a reușit să-și aducă prea mult contribuția la acest titlu. Compagno a dezvăluit și motivul pentru care a ales să schimbe echipa în perioada de mercato de la începutul acestui an.
"Ar fi super, dar nu știu cum funcționează. Le-am scris foștilor colegi, antrenori, doctori. Sunt foarte fericit, cred că după noiembrie-decembrie am înțeles că o să fim campioni pentru că în acest an nu era concurență.
FCSB era la nivelul superior, și anul trecut eram foarte buni, dar era o echipă mai bună ca noi, cu un fotbal foarte bun, Farul, dar anul acesta nu cred că a putut să se bată cu FCSB. A dominat din primul minut până în ultimul.
Sunt fericit pentru suporteri și pentru tot orașul. Eu sunt în China acum, băieții au făcut totul. Această schimbare pentru mine era obligatorie pentru că toată lumea știe cum a mers situația.
A fost un an și jumătate foarte bun pentru mine, era foarte important să schimb pentru că persoana cea mai importantă din clubul FCSB nu mă plăcea pe mine și am zis că nu rămân acolo degeaba, mai bine să schimb", a declarat Andrea Compagno, potrivit Sport.ro.
Citește și:

Compagno, surprins de situația în care a ajuns FCU Craiova

Italianul a comentat și situația dezastruoasă în care a ajuns FCU Craiova. Oltenii se află pe loc de baraj acum, cu două etape rămase de disputat în play-out-ul SuperLigii, având 22 de puncte.
Compagno a spus că nu înțelege cum a putut echipa din Bănie să ajungă în partea inferioară a clasamentului ținând cont de valoarea lotului, pe care o consideră superioară locului ocupat în campionat.
"Acum am văzut că au obținut o victorie foarte importantă, sunt foarte fericit și sper că pot să rămână aici (n.r. în prima ligă). Cunosc echipa, cunosc valoarea pe care o are FCU și nu pot să-mi explic cum e situația din clasament așa", a adăugat Compagno.
Atacantul italian a jucat la FCU Craiova în perioada iulie 2020 - august 2022, fiind ulterior transferat de FCSB pentru 1,5 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo