Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arlauskis a câștigat titlul cu FCSB și CFR Cluj, dar are o favorită în SuperLigă! "Ei vor câștiga"

Dani Morar

Publicat 16/12/2023 la 17:19 GMT+2

Giedrius Arlauskis, cel care a scris istorie în prima ligă a României, cucerind titlul atât cu FCSB, cât și cu CFR Cluj, a vorbit despre șansele la titlu ale celor două formații. Portarul crede că roș-albaștrii se vor impune la finalul sezonului, pentru prima dată după 9 ani.

Giedrius Arlauskis

Credit imagine: facebook

FCSB și CFR Cluj par principalele candidate la titlu în acest sezon. Universitatea Craiova și Rapid s-ar putea implica în această luptă, însă au nevoie să lege câteva victorii importante pentru a intra în play-off cu șanse bune.
Giedrius Arlauskis, fost campion al României cu FCSB și CFR, crede că roș-albaștrii sunt favoriții să cucerească primul titlu după 9 ani. Lituanianul a vorbit și despre faza controversată de la meciul direct dintre cele două formații și este de părere că golul lui Florinel Coman a fost anulat în mod eronat, spunând că acea greșeală de arbitraj i-a costat victoria pe elevii lui Charalambous.
"Părerea mea este că FCSB va câştiga titlul. Dacă va intra în formă după pregătirea din iarnă… Dacă-şi intră patronul în mână… Am văzut fazele de la CFR Cluj - FCSB. La golul lui Florinel Coman am văzut furt. Made in România!
De ce să se supere cei de la CFR Cluj? Că arbitrul n-a dat gol? A fost «furt», între ghilimele. A fost o greşeală care a costat victoria. Nu poţi să faci asta!", a spus Giedrius Arlauskis, pentru Fanatik.
Citește și:

FCSB i-a transferat pe Baba Alhassan și Luis Felipe

FCSB a realizat al doilea transfer din perioada de mercato de iarnă și a bătut palma pentru transferul lui Baba Alhassan, mijlocașul lui FC Hermannstadt. Ghanezul de 23 de ani devine astfel a doua mutare făcută de vicecampioană, după venirea lui Luis Phelipe, de la Poli Iași.
Baba Alhassan va fi noul jucător al celor de la FCSB, mijlocașul ghanez fiind cel de-al doilea transfer realizat de vicecampioană în perioada de mercato de iarnă. După ce Luis Phelipe a fost adus de la Poli Iași, a venit momentul ca roș-albaștrii să perfecteze un nou transfer.
După ce s-a vorbit și zilele trecute despre o posbilă mutare a lui Alhassan în echipa vicecampioanei, acum cele două tabere ar fi ajuns la un acord, potrivit Digi Sport. FCSB ar fi plătit 600.000 de euro celor de la FC Hermannstadt pentru transferul ghanezului, care ar urma să fie plătit cu 10.000 de euro pe lună.
Alături de echipa lui Marius Măldărășanu, Baba Alhassan a adunat 17 prezențe în acest sezon al SuperLigii, marcând două goluri.
Luis Phelipe, este primul transfer făcut de FCSB, care are o cotă de piață de 350.000 de euro și a ajuns în România în vara acestui an, când a semnat cu Poli Iași din postura de jucător liber de contract.
De-a lungul carierei, brazilianul de 22 de ani a mai evoluat la RB Bragantino, FC Liefering, RB Salzburg, FC Lugano, Atletico-GO, Nautico, Botafogo și Paysandu.
În România, Luis Phelipe a adunat 18 prezențe în tricoul celor de la Poli Iași, reușind 3 goluri și 3 pase decisive și având prestații care i-au determinat pe cei de la FCSB să-l transfere după doar câteva luni de la sosirea în SuperLigă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo