Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bergodi i-a pus "gând rău" lui Hagi, înainte de Farul – Rapid: "S-ar șterge cu buretele această perioadă negativă"

Irina Aldea

Publicat 19/12/2023 la 16:31 GMT+2

Miercuri seară se va juca un duel care se anunță a fi o bătălie pe cinste între campioana en-titre din Superligă, Farul Constanța, și Rapid, ocupanta locului 4 în clasament. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor a vorbit deschis despre această confruntare.

Cristiano Bergodi (Rapid)

Credit imagine: facebook

Antrenorul lui Rapid, Cristiano Bergodi, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa are nevoie de o victorie în partida cu Farul Constanţa pentru a şterge cu buretele perioada mai puţin fastă din punct de vedere al rezultatelor, potrivit Agerpres: "E un meci important care închide anul 2023. Jucăm împotriva Farului, o echipă bună, campioana României şi ne dorim să câştigăm pentru că trecem printr-o perioadă nu prea bună din punct de vedere al rezultatelor.
Şi ne gândim cu toţii să închidem bine anul. Ar fi super dacă am luat toate cele trei puncte. E presiune şi stres pentru că vrem să câştigăm. Am avut multe probleme, dar suntem încrezători. Farul este într-o revenire, dar trebuie să câştigăm, avem nevoie de puncte, suntem într-o mică criză de rezultate. Eu sunt încrezător pentru că băieţii şi-au revenit din punct de vedere moral. Ne trebuie doar trei puncte pentru a depăşi această perioadă. Dacă vom câştiga, cu siguranţă se şterge cu buretele toată această perioadă negativă", a declarat Bergodi.
CITEȘTE ȘI:

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de Farul Constanța - Rapid

Tehnicianul italian s-a arătat încrezător că Rapid va fi "o nucă tare" în a doua parte a campionatului şi că se va lupta pentru primele trei locuri în clasament: "Este un meci foarte important, pentru că, dacă vom câştiga trei puncte, vom rămâne acolo sus, şi din ianuarie, cu jucătorii noi care vin, atacăm primele trei locuri sigur. Vom fi o nucă tare. Dar sperăm să facem puncte acolo la Constanţa. Dacă vom câştiga la Constanţa cu siguranţă urmează o perioadă foarte foarte bună, pentru că vom face un retur bun", a completat italianul.
Cristiano Bergodi a precizat că îşi doreşte să aibă în cantonamentul de iarnă toţi jucătorii care vor fi transferaţi în perioada următoare pentru a pregăti cât mai bine a doua parte a returului şi play-off-ul: "Nu ne grăbim cu transferurile, dar ideea este să avem toţi jucătorii în cantonament. Avem nevoie să vină să se antreneze alături de noi. Pentru moment Florent Hasani este sigur, ceilalţi jucători vom vedea. I-am analizat şi se pare că sunt jucători care se pliază bine la stilul de joc pe care l-am avut. Ideea este de a avea un lot numeric complet. Noi credem că odată cu aducerea acestor jucători vom întări lotul", a mai spus Bergodi.
Rapid a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat, trei egaluri şi două eşecuri. Rapid va întâlni, miercuri, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din cadrul etapei a 21-a a Superligii, ultima din acest an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo