Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bergodi, OUT de la Rapid după eșecul cu Craiova?! Decizia luată de conducerea giuleștenilor

Bianca Dumitru

Publicat 31/03/2024 la 12:32 GMT+3

Rapid a cedat aseară, în deplasare, cu scorul de 2-1, în fața celor de la Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii. După eșecul care i-a îndepărtat de titlu, șefii giuleștenilor ar lua în considerare înlocuirea antrenorului Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi (Rapid)

Credit imagine: Getty Images

Rapid a fost învinsă aseară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii.
Deși au condus și au avut un om în plus pe teren timp de mai mult de 40 de minute, giuleștenii nu au putut să obțină nici măcar un rezultate de egalitate în Bănie, iar titlul este tot mai departe de echipa lui Cristiano Bergodi.
Rapid a coborât pe locul 4 în clasamentul SuperLigii, cu 28 de puncte, fiind la 3 puncte de Universitatea Craiova, care e pe a doua poziție a ierarhiei, și la 7 puncte în spatele celor de la FCSB, care au și un meci în minus.
În aceste condiții, oficialii clubului din Giulești ar lua în considerare înlocuirea antrenorului Cristiano Bergodi. Potrivit ProSport, acționarii Rapidului au fost dezamăgiți de rezultat și au planificat o întâlnire cu tehnicianul italian, care va trebui să le explice cum a pregătit meciul.
Victor Angelescu și Dan Șucu ar fi pus deja ochii și pe un posibil înlocuitor al lui Bergodi, în cazul în care antrenorul nu îi va convinge că merită să continue la echipă. Cei doi șefi din Giulești l-ar vrea pe bancă pe Marius Șumudică, tehnician care e liber de contract de la începutul acestei luni, după despărțirea de Gaziantep.
Citește și:

Bergodi, discurs dur după eșecul de la Craiova

După eșecul de la Craiova, Cristiano Bergodi a avut un discurs dur, criticându-și jucătorii pentru ceea ce au arătat pe teren și pentru faptul că au primit două goluri, deși au jucat în superioritate numerică pentru aproape o repriză.
"La cald e normal că sunt nervi și că toată lumea e dezamăgită. Am pierdut într-un mod incredibil. În prima repriză am jucat doar noi, am dat gol în minutul 48. Au dat un gol din offside, dar tot noi am fost la conducere în prima repriză. A fost un meci dificil pentru noi, dar și pentru ei.
La pauză am zis că se poate câștiga dacă dai gol. Ne-am făcut harakiri! Dacă dai gol și te relaxezi... Am primit două goluri! Am schimbat, nu s-a întâmplat nimic. Am jucat și 11 contra 10! E inexplicabil, e frustrant.
Am pierdut un meci pe care trebuia să îl câștigăm, mai ales după golul din minutul 48. L-am pierdut din cauza comportamentului nostru. Din punct de vedere tactic sunt anumite lucruri.. Îți scade uneori ritmul. Dar am luat două goluri din cauza relaxării, nu e alt motiv! Sunt două goluri într-un meci 11 contra 10", a declarat Cristiano Bergodi.
În următoarea etapă a campionatului, Rapid va primi vizita celor de la CFR Cluj, cele două echipe fiind la egalitate de puncte după primele două meciuri din play-off.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo