Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a rezolvat două transferuri într-o singură zi: semifinalist de CE U21 și jucător dorit de FCSB

Maria Olteanu

Publicat 19/07/2023 la 16:31 GMT+3

CFR Cluj continuă să fie una dintre cele mai active formații pe piața transferurilor în această fereastră de mercato. Fosta campioană a României a mai efectuat două transferuri în cursul zilei de astăzi, pe care le-a anunțat pe rețelele de socializare.

Anton Krešić, foto: Facebook

Credit imagine: facebook

CFR Cluj continuă să se întărească în această pauză competițională. Gruparea din Gruia a anunțat două noi transferuri în cursul zilei de miercuri.
Primul jucător acontat de CFR este fundașul israelian Ziv Morgan, semifinalist la Campionatul European U21 din acesta an, alături de selecționata de tineret a Israelului.
Acesta ajunge în Gruia sub formă de împrumut de la Ironi Kiryat Shmona, dar ardelenii au opțiunea de a-l cumpăra definitiv după un sezon.
"Bine ai venit, Ziv Morgan!
Cluburile CFR 1907 Cluj și Ironi Kiryat Shmona au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Ziv Morgan pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!
Tânărul fundaș lateral, de origine israeliană, a evoluat până acum în țara natală, la Ironi Kiryat Shmona, echipă pentru care a bifat 113 meciuri, reușind să înscrie două goluri și să ofere șase pase decisive. Cu 16 prezențe la naționala de tineret, Ziv s-a bucurat în acest an, alături de reprezentativa U21 a Israelului, de o performanță remarcabilă la Campionatul European U21, jucând semifinala competiției.
Îi dorim multă baftă în tricoul echipei noastre și cât mai multe reușite!", au scris cei de la CFR Cluj, pe pagina de Facebook.
CITEȘTE ȘI:

Jucătorul dorit și de FCSB a semnat până la urmă cu CFR Cluj

CFR a efectuat și un al doilea transfer în cursul zilei de miercuri.
Pe lângă israelianul Ziv Morgan, trupa din Gruia a reușit să obțină semnătura fundașului croat Anton Kresic, jucător care, de asemenea, vine sub formă de împrumut în România.
Uriașul de aproape 2 metri a fost dorit în această vară și de rivala de la FCSB.
"Bun venit, Anton Krešić!
Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Krešić pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!
Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon și jumătate, a bifat 47 de meciuri și a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Mai apoi, sub formă de împrumut, Krešić a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.
În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croația, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri
Îi urăm multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!", au transmis cei de la CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo