Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj are un plan uriaș după revenirea lui Dan Petrescu! "Încă 4-5 ani vom fi campioni"

Bianca Dumitru

Publicat 30/04/2024 la 09:30 GMT+3

CFR Cluj a ratat titlul în SuperLigă pentru al doilea an consecutiv, dar conducerea clubului din Gruia este convinsă că revenirea lui Dan Petrescu va duce echipa din nou în fruntea clasamentului din campionat. Neluțu Varga a anunțat dominația CFR-ului în următoarele sezoane.

Dan Petrescu. Sursa: Agerpres

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a ajuns la două sezoane consecutive fără titlu, după 5 ani la rând în care a dominat campionatul României. Farul și FCSB s-au impus în cele mai recente două ediții, iar ardelenii riscă să rămână chiar în afara locurilor de cupe europene în actuala stagiune.
Cu toate astea, conducerea clubului din Gruia este convinsă că revenirea lui Dan Petrescu va schimba fața echipei, care va ajunge să se impună din nou în SuperLigă. Patronul CFR-ului a anunțat în această săptămână că antrenorul ar putea să aibă un mandat de 6 ani pe banca clujenilor.
Dan Petrescu ar fi semnat deja un contract valabil în următoarele 3 sezoane, dar Neluțu Varga a spus că și-ar dori să-i mai propună o înțelegere similară pentru încă 3 ani. Oficialul ardelenilor s-a arătat încrezător că, odată cu revenirea lui Petrescu, echipa va reveni și ea în fruntea clasamentului din campionat.
"Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană. Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el", a declarat Neluțu Varga, potrivit Sport pe Surse.
Citește și:

DAN PETRESCU SE IMPLICĂ DEJA LA CFR CLUJ

Deși nu este oficial antrenorul celor de la CFR Cluj în acest moment, Dan Petrescu a avut un rol important în pregătirea echipei din Gruia pentru partida cu Sepsi Sf. Gheorghe din cea de-a șaptea etapă a play-off-ului SuperLigii.
Tehnicianul va contribui la antrenamente și pentru ultimele trei etape din acest sezon. Deși a început deja să conducă echipa încă din acest sezon care este pe final, "Bursucul" nu va sta pe bancă, deoarece contractul său este valabil începând cu data de 1 iulie.
Fără Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj îi va avea în continuare pe margine la meciurile din play-off-ul acestei stagiuni pe Francisc Dican și pe Ovidiu Hoban, interimarii puși în funcție după despărțirea de Adrian Mutu.
CFR Cluj se află în acest moment, după 7 etape disputate în play-off, pe locul 3 în clasamentul SuperLigii, fiind la egalitate de puncte (37) cu Universitatea Craiova. Ardelenii au doar două puncte în fața celor de la Farul Constanța, care se luptă pentru un loc pe podium.
În ultimele 3 etape ale sezonului, echipa din Gruia le mai are de înfruntat pe Rapid (5 mai, ora 21:30), FCSB (11 mai, ora 20:30) și Farul Constanța (18 mai, ora 18:00).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo