Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj – Petrolul 1-0 | Avounou a marcat singurul gol! "Lupii galbeni" au cerut 2 penalty-uri

Dani Morar

Actualizat 18/09/2023 la 23:43 GMT+3

CFR Cluj a câștigat la limită cu Petrolul și ține aproape de FCSB în fruntea clasamentului. Singurul gol al partidei a fost marcat de Avounou, iar Ciprian Deac putea dubla avantajul ardelenilor în repriza a doua, cu un șut spectaculos.

CRF Cluj - Petrolul. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în fața Petrolului, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 9-a. Ardelenii au 19 puncte, cu 2 mai puțin decât FCSB, care se află pe primul loc, cu un singur meci pierdut în acest sezon al SuperLigii.
Prima ocazie le-a aparținut oaspeților, prin Jair. Brazilianul a pătruns în careul ardelenilor și a încercat un șut la colțul lung, care a ocolit de puțin poarta adversă.
CFR Cluj a deschis scorul în minutul 12, în urma unei faze fixe. Fundașii Petrolului au respins o centrare, iar mingea a ajuns în marginea careului și a fost trimisă în plasă de Avounou.
Ajeti a fost apoi periculos cu o lovitură de cap, dar balonul s-a dus pe mijlocul porții și Zima a prins fără emoții. Petrolul a cerut un penalty în minutul 32, după ce Musi s-a împiedicat de picioarele lui Sava, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.
Jair a mai amenințat o dată poarta, la finalul primei reprize, dar Sava a fost din nou la post. O altă fază controversată a avut loc în debutul părții secunde, când Ajeti l-a călcat pe Pedro Justiano în careu, iar oaspeții au cerut un nou penalty, fără succes însă.
La poarta cealaltă, Camora și-a încercat șutul de la distanță, dar a trimis pe lângă. Deac putea înscrie un gol superb în minutul 64, dar șutul mijlocașului, din afara careului, a lovit bara laterală, în apropiere de vinclu.
CFR Cluj – Petrolul s-a încheiat 1-0, iar ardelenii țin aproape de FCSB. Etapa vor juca în Giulești, cu Rapid, iar apoi se vor deplasa pentru partida cu Alexandria din Cupa României.
Citește și:

CFR Cluj – Petrolul: Echipele de start

  • CFR CLUJ: CFR Cluj: Sava - Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek - Avonou - Bîrligea, Otele
    Rezerve: Hindrich, Morgan, R. Filip, Fica, Deac, Krasniqi, Konoplyanka, Jefte, Juricic
    Absent: Cr. Manea (accidentat)
    Antrenor: Andrea Mandorlini
  • PETROLUL: Zima - Pedro, Papp, Meijers, Țicu - Doua, Seto, Hanca, Musi - Grozav, Jair
    Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Diomande, Jefferson, M. Roman II, Mitrov, I. Răducan
    Absent: Huja (nerefăcut)
    Antrenor: Florin Pîrvu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo