Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj s-a înțeles cu noul atacant! Nigerianul ar putea fi prezentat azi

Eurosport
DeEurosport

Publicat 18/01/2024 la 09:38 GMT+2

CFR Cluj este aproape să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor din România. Clubul ardelean se pregătește să anunțe oficializarea mutării atacantului nigerian, Peter Michael. Jucătorul este deja la Cluj-Napoca pentru efectuarea vizitei medicale.

Peter Godly Michael

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
Andrea Mandorlini este pe cale să primească atacantul mult dorit, după ce transferul lui Luka Juricic s-a dovedit a fi un eșec. CFR Cluj s-a înțeles cu finlandezii de la VPS pentru transferul nigerianului de 25 de ani, Peter Michael, anunță Fanatik.
După transferurile spectaculoase ale lui Omar El Kaddouri și Kader Keita, "feroviarii" sunt aproape să anunțe o nouă mutare de răsunet. Peter Michael a fost al doilea golgheter al campionatului Finlandei în 2023, cu 17 reușite.
Nigerianul a avut o serie nemaipomenită de 12 meciuri consecutive cu gol marcat pentru VPS, echipă cu care a terminat pe locul 3 în Finlanda și s-a calificat în UEFA Europa Conference League. Această serie a durat din iulie până în noiembrie, anul trecut, perioadă în care și-a trecut în cont 15 reușite.
Citește și:

CFR a bătut palma cu noul atacant

Peter Michael mai avea contract cu VPS până la finalul acestui an, astfel că Ioan Varga, patronul clujenilor, va plăti o sumă de bani pentru transferul acestuia, sumă care va fi comunicată ulterior. CFR a plătit 120 de mii de euro în această iarnă, pentru transferul lui Kader Keita, restul jucătorilor ajungând în Gruia liberi de contract.
Conform sursei citate, nigerianul a fost propus celor de la CFR de către agentul lui Nana Boateng, fost mijlocaș al "feroviarilor". Ghanezul ajungea la Cluj tot din campionatul Finlandei, de la KuPS, în 2021.
Peter Michael a încheiat un sezon excelent, cu 19 goluri marcate în toate competițiile. Acesta și-a petrecut mare parte a carierei la echipe scandinave, în special din Norvegia, iar ultima stagiune a fost cea mai prolifică din cariera nigerianului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo