Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Charalambous vrea o reacție din partea jucătorilor săi după eșecul cu Rapid! "E o ocazie bună să ne trezim"

Bianca Dumitru

Publicat 16/03/2024 la 16:45 GMT+2

FCSB o va înfrunta în acest weekend, pe teren propriu, pe Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru prima etapă a play-off-ului SuperLigii. Înaintea partidei, antrenorul Elias Charalambous a vorbit despre ce așteptări are de la jucătorii săi, dar și despre care mai e situația jucătorilor accidentați din lotul roș-albaștrilor.

Elias Charalambous (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB se pregătește pentru primul meci din play-off-ul SuperLigii, fază a competiției pe care o începe pe primul loc al clasamentului, cu 32 de puncte. După înjumătățirea punctelor, echipa roș-albastră are 4 puncte peste Rapid, ocupanta locului 2, și 5 puncte peste CFR Cluj, care se află pe locul 3.
În acest weekend, în prima etapă, vicecampioana României va juca, pe teren propriu, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Elias Charalambous a prefațat duelul care va avea loc duminică seară, pe Arena Națională.
Antrenorul celor de la FCSB a spus că se așteaptă la un meci bun din partea jucătorilor săi, care sunt obligați să aibă o reacție după eșecul dur suferit săptămâna trecută, în derby-ul cu Rapid.
"E primul meci din play-off, jucăm cu Sepsi mâine. Trebuie să arătăm o reacție. Sunt sigur că jucătorii vor reacționa pentru a lua cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul fanilor mai mult decât oricând, pe parcursul celor 90 de minute.
Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu o victorie. Cred că jucătorii mei vor arăta o reacție pentru a lua cele trei puncte. E fotbal și niciodată nu știi care va fi rezultatul.
Nu plângem. Suferim după o înfrângere (n.r. cea din derby-ul cu Rapid, scor 4-0), dar e normal să câștigi sau să pierzi meciuri. După un eșec e o ocazie bună să ne trezim. Nu plângem după o înfrângere", a declarat Elias Charalambous.
Citește și:

Reveniri importante la FCSB înainte de meciul cu Sepsi

Antrenorul vicecampioanei României a fost întrebat și despre situația fotbaliștilor accidentați din lotul său. Cipriotul a spus că singurul care lipsește este Alexandru Pantea, a cărui accidentare îl va ține departe de teren pentru tot restul sezonului.
În schimb, la FCSB a revenit Denis Haruț, iar Charalambous a spus că în lot ar putea fi inclus și Eduard Radaslavescu, mijlocașul care se accidentase la începutul acestei luni, în meciul cu Petrolul Ploiești.
"Doar Pantea nu e în echipă. Haruț a revenit, dar nu va fi în echipă pentru acest meci. Vom vedea și cu Radaslavescu azi. Ieri s-a antrenat bine, dar vrem să-l vedem și azi", a spus tehnicianul roș-albaștrilor.
În plus, în lotul celor de la FCSB va reveni la meciul din acest weekend și Siyabonga Ngezana, care a fost suspendat la derby-ul cu Rapid, din ultima etapă a sezonului regulat din cauza cumulului de cartonașe galbene.
Iată cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB pentru duelul cu Sepsi: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Coman.
Meciul dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe este programat duminică seară, de la ora 21:00.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo