Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Compagno, ca și plecat de la FCSB! Italianul nu s-a prezentat la ultimele antrenamente

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/01/2024 la 14:43 GMT+2

Andrea Compagno este pe cale să-și încheie aventura la FCSB, după un an și jumătate petrecut la echipa roș-albastră. Antrenorul Elias Charalambous a anunțat că italianul nu s-a prezentat la ultimele antrenamente și că nu va face parte din lotul pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, de mâine seară.

Andrea Compagno, FCSB.

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
FCSB ar putea să îl vândă pe Andrea Compagno în această fereastră de mercato, în urma ultimelor declarații făcute de antrenorul echipei, Elias Charalambous. Cipriotul a anunțat că italianul nu va face deplasarea la Craiova pentru derby-ul de duminică seară:
"Andrea nu a fost cu noi la ultimele două antrenamente. Am fost informat că are o ofertă. Nu e nimic concret. La meciul de mâine nu va fi în lot. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere. Dar eu sunt fericit că am alți jucători de calitate", a declarat tehnicianul, citat de Digi Sport.
Conform aceleiași surse, Compagno ar fi dorit insistent în Turcia, la Konyaspor. Conducerea liderului din Superliga ar fi acceptat deja oferta pentru atacantul de 27 de ani, iar acesta ar putea să plece pe suma de doar 300 de mii de euro.
Citește și:

Compagno părăsește România, după 3 ani și jumătate

Unul dintre cei mai eficienți atacanți străini ai Superligii din ultimii ani este aproape să părăsească fotbalul Românesc, după 3 ani și jumătate petrecuți la FC U Craiova, respectiv la FCSB. Acesta ajungea în Bănie pe vremea când craiovenii se aflau în Liga a 2-a, fiind un jucător decisiv în sezonul promovării. Evoluțiile bune din primul sezon petrecut în Superliga i-a adus transferul de 1,5 milioane de euro la FCSB.
Chiar dacă sezonul trecut a fost unul destul de productiv în tricoul roș-albastru, cu 16 reușite, acesta a căzut ușor-ușor în dizgrația conducerii, până la acest moment, când o ofertă de 300 de mii de euro este considerată mulțumitoare pentru un jucător adus pe o sumă de 5 ori mai mare, în urmă cu doar 17 luni.
Astfel, FCSB ar putea să rămână fără vârf autentic de careu în lot. Elias Charalambous va continua, mai mult ca sigur, să joace cu un vârf fals, așa cum a fost cazul lui Alexandru Băluță în ultimul meci, câștigat la pas în fața celor de la UTA Arad, cu 4-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo