Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Compagno, dorit de o echipă din Italia! Ce sumă vrea FCSB și în ce condiții îl lasă să plece

Bianca Dumitru

Publicat 30/11/2023 la 11:04 GMT+2

FCSB este în căutarea unui atacant care să înscrie cel puțin 15 goluri pe sezon. După ce s-a vorbit despre o primă ofertă făcută de roș-albaștri, oficialii clubului au anunțat condițiile în care sunt dispuși să renunțe la Andrea Compagno și suma pe care o vor în schimbul lui.

Andrea Compagno, FCSB.

Credit imagine: Eurosport

FCSB vrea să se întărească în perioada de mercato de la începutul anului 2024, intenționând să aducă, printre altele, un nou atacant în lotul lui Elias Charalambous.
În aceste condiții, oficialii vicecampioanei României au vorbit despre ce se va întâmpla cu Andrea Compagno. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că atacantul de 27 de ani este dorit de o echipă din Italia.
Cei de la FCSB nu sunt dispuși, însă, să renunțe la Compagno, mai ales dacă nu vor aduce un alt atacant în această iarnă. Conducerea liderului din SuperLigă a anunțat că italianul este un jucător valoros de care echipa are nevoie.
În cazul în care vor face un transfer în plan ofensiv, iar pentru Compagno vor primi o ofertă bună, vor accepta să renunțe la el. Oferta trebuie să fie de minim 1 milion de euro, aceasta fiind suma dorită în schimbul lui, conform GSP.
În acest sezon, Andrea Compagno a reușit doar 4 goluri în 20 de partide la FCSB. În stagiunea precedentă, el a fost golgheterul roș-albaștrilor, cu 15 reușite în SuperLigă.
Citește și:

DOUĂ NUME, VEHICULATE PENTRU OFENSIVA FCSB

FCSB caută un atacant capabil să marcheze cel puțin 15-20 de goluri pe sezon, iar impresarul Florin Vulturar a anunțat recent că a găsit vârful potrivit pentru roș-albaștri.
Agentul a confirmat că vicecampioana României a înaintat deja o ofertă de 800.000 de euro pentru fotbalist, care ar urma să se alăture lotului la începutul lui ianuarie, odată cu reluarea pregătirilor după sărbătorile de iarnă.
În ultimele două zile, s-au avansat două nume de fotbaliști care ar putea să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous, dar, potrivit lui Vulturar, variantele nu stau în picioare.
Conform celor de la site-ul The South African, FCSB s-ar fi interesat de Efmamjjasond Gonzalez, un vârf de 24 de ani cu mare potențial.
Fotbalistul, al cărui nume este format din inițialele lunilor anului, a mai fost și lunile trecute în atenția roș-albaștrilor. În acest sezon, fotbalistul este împrumutat de Real Santa Cruz (Bolivia) la Kaizer Chiefs.
Columbianul, care are o cotă de piață de 500.000 de euro, a reușit în 2023 să înscrie 8 goluri, de 4 ori mai multe decât în precendenții 3 ani la un loc.
Ulterior s-a vorbit despre Ally Samatta, atacant legitimat la PAOK Salonic, unde este antrenat de Răzvan Lucescu. Fotbalistul are 30 de ani, este născut în Tanzania și are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro. Atacantul, care mai are contract cu grecii până în 2025, a mai trecut de-a lungul carierei pe la Genk, Aston Villa, Fenerbahce și Antwerp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo