Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Constantin Budescu a făcut primele declarații ca jucător al celor de la Farul! Care e obiectivul fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 05/08/2023 la 12:46 GMT+3

Constantin Budescu a fost transferat vineri de Farul Constanța, la câteva zile după ce s-a despărțit de Petrolul Ploiești. Fotbalistul a susținut deja primul antrenament cu coechipierii din lotul lui Gică Hagi și a făcut și câteva declarații, despre obiectivul pe care îl are în acest sezon.

Constantin Budescu (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Constantin Budescu a semnat vineri cu Farul Constanța, la câteva zile după despărțirea de Petrolul Ploiești. Aceasta este a cincea echipă din România la care joacă Budescu, după FCSB, Astra, FC Voluntari și Petrolul.
La nici 24 de ore de la anunțul privind transferul, cei de la Farul au publicat pe rețelele de socializare și câteva imagini de la primul antrenament al fotbalistului în tricoul campioanei României.
Budescu a făcut și primele declarații, dezvăluind cum a fost convins să semneze cu Farul și care este obiectivul său pentru sezonul 2023/24.
"Am numai gânduri bune. Am venit să joc fotbal, să câștigăm cât mai multe meciuri și să ne îndeplinim obiectivele. Am fost dorit. Am vorbit cu Mister și nu am ezitat. A fost prima opțiune pentru mine. Cu Denis m-am înțeles foarte bine în trecut și sperăm să o facem și acum.
Îmi propun să ajungem în play-off și să ajungem în Conference League cât mai departe. Este o provocare destul de mare pentru mine și sper să ne îndeplinim obiectivele anul acesta.
Acum mă gândesc la ce fac la echipa de club și apoi vom vedea ce se întâmplă cu echipa națională", a declarat Constantin Budescu, pentru Farul TV.
Citește și:

BALINT A ANALIZAT TRANSFERUL LUI BUDESCU LA FARUL

Aseară, transferul lui Budescu la Farul a fost analizat de Gabi Balint, care l-a avertizat indirect pe atacantul de 34 de ani că are mult de muncă pentru a se ridica la nivelul așteptărilor lui Gică Hagi.
Fostul mare fotbalist român a evidențiat faptul că Budescu și Alibec au făcut în trecut un cuplu bun pe teren și a spus că noua achiziție a constănțenilor trebuie să se pună la punct fizic pentru a avea succes la Farul.
"Eu înțeleg, Hagi îl dorea de mult timp pe Budescu, e unul dintre preferații lui. Sigur, cum l-am văzut pe Budescu la Petrolul, cum arată din punct de vedere sportiv, ca greutate, cât aleargă...
Eu îl simpatizez. Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea. Din punct de vedere sportiv, trebuie să tragă tare. Trebuie să pună osul la treabă dacă vrea să-i demonstreze lui Hagi că mai poate juca.
L-a transferat ca să fie număr 10, Hagi e sensibil la numărul acesta. L-a dorit de ani de zile, dar anii au trecut. Nu mi-a plăcut cum l-am văzut la începutul campionatului, are de tras. Cu Alibec i-a ieșit lui Hagi.
Budescu a făcut un cuplu foarte bun cu el. Depinde numai de Budescu dacă va avea succes la Farul. Eu cred că el mai poate, dar trebuie să se ambiționeze. Are personalitate multă.
Eu nu cred că ar exista un confilict cu Hagi. În primul rând, Budescu are un mare respect pentru Hagi și, chiar dacă ar fi vorba de un conflict, nu apucă să se întâmple. Nu asta e problema care mă face să fiu negativist în ceea ce privește transferul.
Eu sper ca el să-și dea seama că are o vârstă, să tragă de el. Mai poate juca fotbal la nivelul acesta. Să-și facă o dietă, să se pregătească. Budescu are tehnică, jos pălăria! Dar trebuie să și alerge, nu mai există decarul pentru care aleargă echipa", a declarat Balint, la DigiSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo