Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, prezentat oficial la CFR Cluj! Anunț inedit al echipei din Gruia: "Gata cu vorba, acum la treabă"

Maria Olteanu

Publicat 30/04/2024 la 17:26 GMT+3

CFR Cluj a anunțat marți după-amiaza revenirea lui Dan Petrescu la cârma formației din Gruia. Antrenorul care a avut cele mai mari rezultate alături de formația de trupa vișinie revine în România, iar clipul de prezentare este unul inedit.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu s-a întors în campionatul României, după ce ultima dată s-a aflat la echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors. Odată revenit la formația din Gruia, Petrescu se află la al patrulea mandat la gruparea ardeleană.
Înainte de acest manadat, Petrescu a mai antrenat-o pe CFR în perioadele iunie 2017 - iunie 2018, martie 2019 - noiembrie 2020, respectiv august 2021 - iunie 2023, contribuind la ultimele cinci titluri de campioană ale echipei clujene, care acum, fără Petrescu, a avut un sezon mult sub așteptări, rămânând să mai lupte doar pentru locul al doilea.
Petrescu a fost prezentat inedit de gruparea clujeană, care a pus un video special pe rețelele de socializare, anunțând revenirea tehnicianului care a cunoscut de-a lungul timpului cele mai mari performanțe la Cluj. În video a apărut una dintre cele mai mari susținătoare ale echipei, care a afișat mesajul "Dane, mai fă o minune!".
Mai departe, antrenorul și-a anunțat și el revenirea la Cluj-Napoca și dorința de a reuși din nou rezultate bune alături de gruparea vișinie.
"Ceferişti, m-am întors acasă. Gata cu vorba, acum la treabă!", a declarat Petrescu într-un clip video publicat pe contul oficial de YouTube al grupării CFR Cluj.

Dan Petrescu, înapoi la CFR Cluj

"Clubul CFR 1907 Cluj anunţă revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei noastre! Tehnicianul care a contribuit decisiv la câştigarea ultimelor noastre cinci titluri consecutive de Campioană, dar şi la numeroasele rezultate remarcabile în Europa, se întoarce acasă şi îşi va folosi toate abilităţile pentru a atinge din nou performanţele cu care familia alb-vişinie s-a obişnuit! Mister, bine ai revenit în Gruia", au transmis cei de la CFR Cluj, după instalarea în funcție a lui Dan Petrescu.
Tehnicianul preia postul de antrenor principal al formaţiei ardelene lăsat liber de Adrian Mutu, cel care a demisionat la 3 aprilie, după eliminarea dură din Cupa României. De la acel moment, interimatul a fost asigurat de antrenorii Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.
Dan Petrescu a mai condus, de-a lungul carierei, pe FC Naţional, Sportul Studenţesc, FC Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureş, JS Suning, GZ Hengfeng, Kayserispor şi ultima oară pe Jeonbuk Hyundai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo