Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu se întoarce în SuperLigă! S-a înțeles cu Varga și revine la CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 08/04/2024 la 12:48 GMT+3

Dan Petrescu, care a fost dat afară de sud-coreenii de la Jeonbuk, se pregătește de revenirea în SuperLigă. Antrenorul s-ar fi înțeles cu patronul celor de la CFR Cluj și se va întoarce în Gruia în această săptămână, înaintea derby-ului cu FCSB din play-off.

Dan Petrescu. Sursa: Agerpres

Credit imagine: facebook

Dan Petrescu a fost dat afară de cei de la Jeonbuk, săptămâna trecută, după o serie de 8 partide consecutive fără victorie în toate competițiile.
Tehnicianul a părăsit formația care a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei și care este pe ultimul loc în campionatul din Coreea de Sud, cu 3 puncte după 6 etape.
Antrenorul se pregătește acum de revenirea în România. Potrivit GSP, Dan Petrescu ar fi fost contactat de cei de la CFR Cluj, patronul dorindu-și ca el să preia echipa care s-a despărțit săptămâna trecută de Adrian Mutu, după eliminarea din Cupa României.
Deși anunțase că îl va păstra interimar pe Ovidiu Hoban până la finalul sezonului, se pare că Neluțu Varga s-a răzgândit după victoria cu Rapid și vrea acum să-l readucă pe bancă pe Dan Petrescu.
Conform sursei citate, tehnicianul alături de care CFR a cucerit 4 titluri de campioană a României în ultimii 6 ani va ajunge în România înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică seară, de la ora 21:00.
Citește și:

CFR Cluj e încă cu gândul la titlu

După plecarea lui Adrian Mutu, Ovidiu Hoban a fost numit antrenor interimar, fostul jucător din Gruia fiind cel care a stat pe bancă la meciul cu Rapid din weekend.
Întrebat despre posibilitatea ca Dan Petrescu să revină în Gruia, patronul celor de la CFR Cluj a spus săptămâna trecută că va avea suficient timp să ia o decizie până sezonul viitor.
"Nu știu ce antrenor punem. Acum este Hoban. Reflectăm, reflectăm, reflectăm! Dan Petrescu? Ce rost are să vorbim acum despre presupuneri? Vom vedea la vară.
Sunt 1.000 de antrenori, o să alegem cea mai bună variantă pentru echipă. Eu așa umilit nu m-am simțit niciodată, iar lucrurile trebuie să se schimbe urgent", a declarat Neluțu Varga.
Probabil că victoria cu Rapid, scor 4-1, i-a dat noi speranțe patronului că echipa sa mai poate câștiga titlul în acest sezon, el hotărând să atace ultimele 7 meciuri din SuperLigă cu toate forțele.
În weekend-ul viitor, CFR Cluj va primi vizita celor de la FCSB, duminică seară, de la ora 21:00.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo