Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Debutul lui Omrani la Petrolul este amânat! De ce nu va juca algerianul împotriva celor de la FCSB

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/10/2023 la 16:24 GMT+3

Billel Omrani încă așteaptă să debuteze pentru noua sa echipă, Petrolul Ploiești. Multiplu campion al României cu CFR Cluj, acesta nu a mai jucat din mai, iar revenirea sa pe teren se amână din cauza problemelor de sănătate.

Billel Omrani (FCSB)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Crescut de Olympique Marseille, Billel Omrani a fost liber de contract 4 luni după despărțirea de FCSB. Algerianul născut în Franța a jucat un singur sezon pentru "roș-albaștri", dezamăgind în repetate rânduri, astfel contractul său a fost reziliat.
Omrani nu și-a găsit echipă pe întreaga perioadă a verii, iar salvarea a venit din partea "lupilor galbeni". Petrolul i-a oferit un contract, dar problemele fizice l-au împiedicat pe atacant să debuteze pentru prahoveni.
Antrenorul, Florin Pîrvu, a vorbit despre situația fotbalistului său înaintea meciului cu FCSB, de sâmbătă: "Billel este alături de noi. Este într-un program de pregătire separat. Din păcate, duminică a avut febră și a trebuit să îl protejez. Este într-un proces de pregătire și cât de curând își va face apariția în echipa noastră."
Citește și:

Omrani nu a mai jucat de jumătate de an

Cândva cel mai bun produs de export al Ligii 1, Billel Omrani a avut un regres în ultimii câțiva ani. Odată cu plecarea de la CFR Cluj, cariera acestuia a luat-o la vale. În speranța de a prinde un contract bun prin Turcia, Omrani a refuzat prelungirea contractului cu ardelenii.
Planurile acestuia nu au ieșit, astfel conducerea FCSB a putut să-l transfere pe jucătorul pe care îl dorea de mai multă vreme. Din păcate pentru finanțatorul echipei "roș-albastre", Omrani a fost doar o umbră a jucătorului care avea ofertă de 3 milioane de euro de la Celtic.
Aventura din capitală a multiplului campion s-a terminat abrupt, contractul său fiind încheiat cu o lună mai devreme. De atunci, Omrani nu a mai jucat, ultimul său meci fiind cel cu Rapid, pierdut cu 1-5.
Billel Omrani a adunat 185 de meciuri în primul eșalon al fotbalului românesc. Ajuns în 2016 la CFR, acesta a petrecut cea mai bună perioadă din carieră la gruparea din Gruia, câștigând 5 titluri și marcând 47 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo