Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluiri cutremurătoare despre momentele prin care a trecut Luca Mihai, după intrarea dură a lui Homawoo

Bianca Dumitru

Publicat 17/05/2024 la 14:10 GMT+3

Luca Mihai a fost victima unei intrări brutale a lui Josue Homawoo în timpul partidei dintre Dinamo și Poli Iași, disputată în urmă cu o lună. Tatăl tânărului fotbalist al moldovenilor a vorbit despre starea în care se află fiul său, care nu și-a revenit încă complet după accidentare.

Luca Mihai (Poli Iași)

Credit imagine: facebook

În urmă cu circa o lună, Dinamo a primit vizita celor de la Poli Iași, într-un meci contând pentru cea de-a patra etapă a play-out-ului SuperLigii. Partida a fost marcată de o accidentare dură suferită, în minutul 28, de Luca Mihai, după o intrare a lui Josue Homawoo
Fotbalistul de la Dinamo l-a lovit cu capul în ceafă pe mijlocașul de 21 de ani al ieșenilor, iar acesta s-a prăbușit inconștient pe gazon. După aproximativ 6 minute în care i s-a acordat primul ajutor pe gazon, fotbalistul a fost luat cu targa și urcat în salvare, având o mască de oxigen pe față. Mihai a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart și stare de amnezie.
Tânărul a stat circa o săptămână la spital, iar apoi și-a continuat recuperarea acasă, fiind cu fiecare zi mai aproape de revenirea pe teren. Tatăl lui Luca Mihai a vorbit despre momentele cutremurătoare prin care a trecut fiul său.
Florin Mihai a dezvăluit că s-ar fi așteptat ca Homawoo să ia legătura cu Luca, dar că fotbalistul lui Dinamo i-a trimis un mesaj doar mamei mijlocașului de la Poli Iași.
"Băiatul ăsta, nefericitul ăsta, nu a încercat să dea un telefon, să-i trimită un emoticon sau, simplu, să discute ca între băieți, bărbați, cu băiatul meu. Ei, ca fotbaliști, înțeleg altfel jocul și ar fi trebuit să aibă o discuție normală.
A doua zi sau a treia după incident, el (n.r. Homawoo) i-a trimis un SMS soției mele, care în momentul ăla era foarte răvășită, nu a putut să-l citească, l-am citit eu. Undeva la a doua sau a treia zi, ea a avut puterea să-i răspundă, s-a ambiționat și a ținut să-i răspundă, i-a mulțumit pentru respectivul SMS în care o încuraja și i-a spus foarte scurt să se roage pentru Luca, pentru că este cel mai important lucru.
Trei zile, el a fost între noi și alt Pământ. Nu am mai spus asta pentru că lucrurile au fost atât de sensibile și îmi doream atât de mult să fie bine din nou să aibă o șansă, încât nu am putut să vorbesc despre lucrul ăsta.
Acum, că am văzut că lucrurile se îmbunătățesc, am prins curaj și mă uit în urmă, să zic așa... Sentimentele mele sunt deosebite, îmi e greu să mă gândesc la ce a fost, dar pur și simplu că se face bine mă face să pot vorbi", a declarat Florin Mihai, potrivit ProSport.
Citește și:

Dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Luca Mihai

Bărbatul a vorbit și despre cum decurge recuperarea lui Luca, precizând că acesta mai are câteva probleme, dar că în mare parte s-a vindecat, scăpând de durerile de cap și de amețeli. Tânărul mai are, însă, probleme la ureche și la ochiul drept.
"Copilul meu este pe un trend ascendent. Este bine, comparând cu ce a fost, dar sunt lucruri care se lasă așteptate. Cea mai mare problemă o are cu ochiul drept. Zilele trecute vedea dublu cu ochiul drept și în ceață.
Este pe un trend ascendent și acum vede numai în ceață. Partea legată de ureche, a fost joi la ORL-ist și doamna doctor s-a arătat foarte încântată că 90% lucrurile sunt rezolvate.
Bineînțeles că nu aude complet, dar lucrurile astea vor reveni cu timpul. Amețelile au dispărut, durerile de cap au dispărut. Este pe un trend ascendent și sunt sigur că se va face bine", a spus tatăl fotbalistului, care s-a arătat optimist că fiul său va putea reveni pe teren de luna viitoare.
"Ultima vizită la medic îmi dă curaj. Medicul de la Elias care l-a primit în momentele alea de criză, l-a consultat din nou săptămâna trecută și a spus că după părerea dânsului, după începerea pregătirilor, undeva la începutul lui iunie sau 10 iunie, el ar putea intra să facă antrenamente normale cu echipa. Rămâne de văzut dacă o să poarte cască sau alte lucruri care să-l ajute pentru a reveni mai ușor pe teren", a conchis Florin Mihai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo