Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, "voluntară" la retrogradare?! Bucureștenii rămân în zona roșie după 1-1 cu Voluntari

Maria Olteanu

Publicat 26/04/2024 la 21:57 GMT+3

Dinamo București și FC Voluntari au terminat la egalitate în această seară, scor 1-1, partida contând pentru runda cu numărul 7 din play-out. Punctul nu le ajută pe cele două echipe, care continuă să tremure pentru salvarea de la retrogradare, cu două etape înainte de final.

Dinamo - FC Voluntari, foto: GSP.ro

Credit imagine: Eurosport

Dinamo și FC Voluntari s-au întâlnit vineri seara la București în etapa a 7-a a play-out-ului Superligii, într-un moment complicat pentru ambele formații, despărțite de doar două puncte în clasament cu trei etape înainte de finalul sezonului.
Gazdele au semnat prima mare ocazie a întâlnirii în minutul 20, dar șutul lui Milanov a fost deviat în ultima clipă în corner de Matricardi, care a păstrat egalitatea pe tabelă.
Până la urmă, tot Dinamo a fost echipa care a înscris prima, în minutul 35. Gnahore a șutat din prima, iar mingea a fost deviată de Matricardi în proprie poartă, roș-albii punând 1-0 pe tabelă, într-un duel extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Doar două minute a durat avantajul dinamoviștilor, care s-au văzut imediat egalați. Rață a centrat pentru Cascini, iar acesta, cu capul, l-a învins pe Golubovic.

Dinamo și Voluntari, egal care nu ajută pe nimeni

La cabine, cele două formații au mers la egalitate, 1-1, iar prima mare ocazie a părții a doua le-a aparținut ilfovenilor. Cascini a avut șansa să facă 2-1, dar Dinamo a rezistat și scorul nu s-a mai modificat.
În minutul 53, Dinamo a primit penalty, după ce mingea l-a lovit în mână pe Boboc, însă după analiza fazei în sistemul VAR penalitatea a fost anulată, iar jocul a putut continua.
La capătul primei ore, Voluntari a avut o nouă ocazie de a face 2-1 prin Aliji, dar Golubovic a salvat din nou.
În finalul partidei, ambele echipe și-au mai creat ocazii de a înscrie golul victoriei, dar Selmani și Carnat nu au putut marca pentru 2-1, cel din urmă luând la țintă bara transversală.
Partida de pe Arcul de Triumf s-a terminat egal, 1-1, punctul câștigat de fiecare echipă neajutând în lupta pentru salvarea de la retrogradare.
Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil, cu 21 de puncte, în timp ce Voluntari ajunge la cota 23 și poate coborî pe loc de baraj în funcție de alte rezultate care se vor înregistra în această etapă.
Citește și:

Dinamo - FC Voluntari, echipele de start

Dinamo
  • Titulari: Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Amzăr - Gregorio, Selmani
  • Rezerve: Răilean, Gago, D. Irimia, Ilic, Politic, Bordușanu, Neagu, Bani, R. Grigore, A. Irimia, Roșu, C. Costin
  • Antrenor: Zeljko Kopic
Voluntari
  • Titulari: Fernandez - Boboc, Turda, Matricardi, Armaș, Aliji - Cascini, Crepulja, Rață - Lambrinoc, Nemec
  • Rezerve: Vâlceanu, Paz, Droppa, Răduț, Dumiter, Merloi, D. Florea, R. Popescu, Carnat, Roemer, Voican, A. Ciobanu
  • Antrenor: Florin Pîrvu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo