Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două reveniri la FCSB pentru finalul de campionat! Jucătorii care vor fi apți pentru următoarele partide

Dani Morar

Actualizat 11/04/2024 la 11:44 GMT+3

FCSB se pregătește să sărbătorească primul titlu după 9 ani, având 10 puncte avans în fruntea clasamentului, cu 10 etape rămase de disputat din play-off. Doi jucători sunt gata să revină în lotul roș-albaștrilor după ce au suferit accidentări la începutul acestui play-off și sunt apți pentru finalul de campionat.

Darius Olaru, Tavi Popescu și Luis Phelipe, FCSB. Sursa: Sport Pictures.

Credit imagine: Eurosport

FCSB are 3 victorii din tot atâtea posibile în play-off. Ultimul succes a fost cel din weekend, cu Universitatea Craiova, roș-albaștrii impunându-se cu 2-0, după golul lui Florinel Coman și autogolul lui Vlădoiu.
Elias Charalambous nu s-a putut baza la partidele cu Farul și Craiova pe Ovidiu Popescu și Luis Phelipe, ambii accidentați. Potrivit Spotmedia, cei doi sunt foarte aproape de revenirea pe gazon, iar antrenorul îi va putea folosi în acest final de campionat.
Conform sursei citate, Ovidiu Popescu va fi apt pentru derby-ul cu Rapid din etapa a 5-a a play-off-ului, care va avea loc pe 20 aprilie. Mijlocașul a jucat are 33 de apariții în acest sezon, marcând un gol și oferind un assist.
De cealaltă parte, recuperarea lui Luis Phelipe durează ceva mai mult, dar și revenirea sa e aproape. Brazilianul va putea evolua în partida cu Sepsi, din deplasare, în runda a 6-a din play-off.
Citește și:

FCSB vrea să facă 3 transferuri pentru grupele Champions League

Cum FCSB e aproape sigură de titlu, conducerea visează deja la grupele UEFA Champions League. Pentru asta, FCSB trebuie să își păstreze jucătorii actuali, dar și să realizeze transferuri de calitate.
În primul rând, vicecampioana are nevoie de unul sau doi atacanți, echipa fiind descoperită pe acest post după plecarea lui Andrea Compagno. La Digi Sport, conducerea a dezvăluit că a purtat deja discuții pentru Denis Alibec și Louis Munteanu, doi atacanți de valoare ai României.
Primul evoluează în Qatar, dar e gata să revină în Europa, experiența sa putând contribui decisiv la o eventuală calificare în grupe. De cealaltă parte, Munteanu aparține de Fiorentina, de unde este împrumutat la Farul, iar la cei 21 de ani ai săi poate reprezenta una dintre cele mai importante mutări pentru viitorul clubului bucureștean.
Al treilea jucător pe care FCSB îl vrea e un atacant din prima ligă portugheză. Numele lui nu a fost încă dezvăluit, însă e clar că echipa se va întări pe acest post, patronul dezvăluind că mai dorește doi fundași laterali și un mijlocaș de profilul lui Bourceanu.
La finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, Elias Charalambous s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi, felicitându-i pentru modul în care au tratat duelul și pentru atitudinea lor.
Antrenorul roș-albaștrilor a fost întrebat și despre transferuri, în condițiile în care patronul clubului a anunțat că Denis Alibec și Louis Munteanu sunt doi dintre fotbaliștii doriți din vară la echipă. Charalambous s-a limitat la a spune că nu se gândește deocamdată la mercato, fiind concentrat doar pe lupta pentru titlu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo