Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elias Charalambous a vorbit despre viitorul său la FCSB, înainte de meciul cu Farul! "Lucrurile se schimbă foarte des"

Bianca Dumitru

Publicat 30/03/2024 la 18:21 GMT+2

FCSB o va înfrunta duminică seară, de la ora 21:00, pe Farul Constanța, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii. Înaintea partidei, Elias Charalambous a vorbit despre situația fotbaliștilor accidentați din lotul său, dar și despre viitorul lui pe banca roș-albaștrilor.

Elias Charalambous

Credit imagine: facebook

FCSB va juca duminică seară, în deplasare, contra celor de la Farul Constanța, într-un meci contând pentru a doua etapă a play-off-ului SuperLigii.
Antrenorul roș-albaștrilor a prefațat duelul, spunând că se așteaptă la o partidă dificilă, în condițiile în care va avea loc pe terenul campioanei en-titre. Elias Charalambous a dezvăluit că jucătorii săi sunt pregătiți pentru confruntarea cu Farul și l-a complimentat pe Gică Hagi.
"Va fi un meci în deplasare cu campioana de sezonul trecut, o echipă foarte bună, cu cel mai mare nume din istoria fotbalului românesc pe bancă. Pe măsură ce trece timpul, meciurile devin mai dificile. Este normal pentru o echipă ca noi, cu ținte importante.
Știm foarte bine că va fi din ce în ce mai greu, dar jucătorii mei sunt pregătiți. Farul vrea să joace fotbal, noi la fel. Sper că vom vedea un meci frumos, cu două echipe cărora le place să aibă posesia. Sper ca cele 3 puncte să ne revină nouă", a declarat Charalambous, care a vorbit și despre situația jucătorilor accidentați din lotul său, anunțând că Vlad Chiricheș ar putea fi folosit în meciul de la Ovidiu.
"Niciunul nu va juca mâine. Luis a suferit o ruptură musculară la antrenamente săptămâna trecută, Ovidiu a simțit dureri la genunchi zilele trecute. Vom vedea cum se vor simți săptămâna viitoare...
Este normal să ai parte de accidentări în acest moment al sezonului, trebuie să găsim soluții, să ne adaptăm. Chiri e în formă bună, săptămâna trecută a jucat cam 75 de minute într-un meci amical. Se simte foarte bine, va fi cu noi mâine și e posibil să fie titular", a adăugat tehnicianul.
Citește și:

Charalambous vrea să rămână la FCSB

Cipriotul, care împlinește astăzi un an de la sosirea pe banca celor de la FCSB, a vorbit înaintea meciului cu Farul și despre viitorul său. Contractul cu roș-albaștrii este valabil doar până la finalul acestui sezon, dar antrenorul a spus că i-ar plăcea să rămână în continuare la echipă, acest lucru depinzând de îndeplinirea obiectivului setat pentru această stagiune.
"Am mai spus-o, singurul lucru pe care îl am în minte acum este să realizez obiectivul pe care îl avem în acest final de sezon. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci în deplasare cu Farul acum.
În fotbal lucrurile se schimbă foarte des. Nu știi ce se poate întâmpla. Am mai spus de multe ori că sunt foarte fericit aici, dar hai să terminăm sezonul și apoi putem vorbi despre viitorul meu.
Da, cu siguranță (n.r. vrea să rămână). Nu vreau să vorbesc acum de contract, nu e momentul oportun acum să vorbim despre contractul meu sau al unor jucători. Trebuie să terminăm ce am început apoi avem timp să discutăm", a mai spus Elias Charalambous, potrivit GSP.
Meciul dintre Farul Constanța și FCSB este programat duminică seară, de la ora 21:00.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo