Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul a făcut primul transfer al iernii! Ce fotbalist revine în România după aproape 2 ani

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2024 la 13:48 GMT+2

Farul Constanța a făcut primul transfer din această perioadă de mercato. Oficialii campioanei României au ajuns la un acord cu Ronaldo Deaconu, care a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate.

Gică Hagi

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a anunțat astăzi primul transfer realizat în perioada de mercato de la începutul anului 2024.
Oficialii campioanei României au ajuns la un acord pentru Ronaldo Deaconu, care a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate, respectiv până în vara anului 2026.
Mijlocașul de 26 de ani revine, astfel, în România după aproape doi ani. Deaconu a evoluat în ultimii ani în China, la Shaanxi Chang'an Athletic, și în Polonia, la Korona Kielce.
De-a lungul carierei, fotbalistul a mai trecut pe la ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Gaz Metan Mediaș și Sepsi Sf. Gheorghe, având în total 153 de meciuri disputate în campionatul României.
"Începând de astăzi, Ronaldo Deaconu este noul jucător al echipei noastre, după ce a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.
Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang'an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia).
În cele 153 de partide disputate până acum în Liga 1 și Cupa României a marcat 19 goluri și a oferit 33 de pase decisive. Este fost internațional de juniori, tineret și olimpic al României. Bine ai venit, Ronaldo, și mult succes în tricoul alb-albastru", au notat oficialii celor de la Farul Constanța pe site-ul oficial al clubului.
Citește și:

Farul, în cantonament la Constanța

Lotul lui Gică Hagi s-a reunit încă de pe 4 ianuarie, când 33 de jucători au efectuat și vizita medicală. În această perioadă, constănțenii se pregătesc la baza Academiei Hagi.
Primul amical din această iarnă este programat pe 13 ianuarie, în compania celor de la Cerno More Varna, liderul clasamentului din Bulgaria.
În prima partidă oficială din 2024, Farul Constanța va juca, pe 21 ianuarie, în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Craiova, meciul contând pentru a 22-a etapă a SuperLigii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo