Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul, tot mai aproape de obiectiv după victoria cu Rapid! Louis Munteanu a anticipat reușitele din Giulești

Dani Morar

Actualizat 15/03/2024 la 23:14 GMT+2

Farul Constanța s-a impus pe terenul celor de la Rapid cu 2-1, grație golurilor marcate de Louis Munteanu. Jucătorul campioanei a dezvăluit că i-a spus lui Aioani cu câteva zile înainte că îi va da gol, iar acum echipa sa e cu un pas mai aproape de obiectiv.

Louis Munteanu, Farul. Sursa: Sports pictures.

Credit imagine: Eurosport

Rapid București nu a putut lega victoria cu FCSB de un meci bun cu Farul și poate pierde din nou contactul cu liderul. Giuleștenii au fost învinși de formația antrenată de Gică Hagi cu 2-1, iar constănțenii sunt cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului: calificarea în cupele europene.
"Am scos aici o victorie mare. Nu mai avem presiune, dar asta nu înseamnă că vom renunța. S-a văzut în seara asta că am avut atitudine, personalitate. A fost o seară perfectă. Ambele pase au fost perfecte și le mulțumesc.
Sunt fericit că am reușit să marchez. Chiar glumeam pe faza asta cu Marian (n.r. Marian Aioani). Marian e ca fratele meu. I-am dat mesaje în fiecare zi: 'Mariane, vezi că îți dau gol!' Dacă te gândești la lucrurile acestea, vin. Probabil că i-am scăzut moralul.
Asta ne-am propus. Să ajungen în cupele europene. Am avut poseseie. Așa a fost și anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper ca și anul acesta să fiu golgheterul play-off-ului.
Am făcut un meci bun. Au fost fani. Este mai bine cu fani. A fost atmosferă. Aici mereu e foarte frumos", a declarat Louis Munteanu la Digi Sport.
Citește și:

CLASAMENTUL ÎN PLAY-OFF DUPĂ RAPID - FARUL 1-2:

1. FCSB - 32 de puncte
2. Rapid - 28 de puncte
3. CFR Cluj - 27 de puncte
4. Farul - 25 de puncte
5. Universitatea Craiova - 25 de puncte
6. Sepsi - 22 de puncte
Mai sunt de jucat în etapa 1 din play-off:
Sâmbătă, 16 martie
Ora 20.00 CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova
Duminică, 17 martie
Ora 21.00 FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Rapid pierde cu Farul, iar victoria din derby-ul cu FCSB a fost anulată

Rapid nu a reușit să se apropie la un singur punct de FCSB, după ce și-au învins rivala în meciul direct. Giuleștenii au fost învinși de Farul Constanța cu 1-2 și pot rămâne la 7 puncte în spatele roș-albaștrilor.
Farul, care a prins in-extremis play-off-ul, după ultima rundă, a prestat un joc foarte bun în Giulești și strânge și mai tare clasamentul din play-off, permițându-i, în același timp, FCSB-ului, să meargă la +7 puncte după partida cu Sepsi.
Louis Munteanu a marcat ambele goluri ale echipei antrenate de Gică Hagi, care a mai înscris o dată pe final, reușita fiind anulată pentru un offside. Albion Rrahmani a fost omul care a redus din diferență pentru gazde, dintr-un penalty.
Rapid – Farul s-a încheiat 1-2, iar giuleștenii pot pierde contactul cu liderul FCSB. Pentru vișinii urmează deplasarea de pe terenul Universității Craiova și duelul de acasă cu CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo