Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Voluntari – Rapid, 2-1. Giuleștenii suferă primul eșec în SuperLigă în acest sezon după un meci slab

Irina Aldea

Actualizat 07/08/2023 la 23:35 GMT+3

Rapid București a încasat luni seară primul eșec din SuperLigă în acest sezon, după 1-2 cu FC Voluntari. Trupa lui Bergodi are doar 5 puncte, o singură victorie și două remize.

Rapid București

Credit imagine: Getty Images

UPDATE. FC Voluntari a produs surpriza și a obținut a treia victorie în primele patru etape, impunându-se cu scorul de 2-1 în fața Rapidului pe teren propriu. În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul doi în clasament. Rapid de cealaltă parte are doar 5 puncte după 4 meciuri, o singură victorie, o înfrângere și 2 remize.
UPDATE. Autogol Braun! Fundaşul Rapidului şi-a introdus mingea în poartă.
UPDATE. Dugandzic egalează în minutul 13.
UPDATE. Doru Andrei a marcat cel mai rapid gol al sezonului! Fotbalistul gazdelor a înscris în secunda 11!
Știre inițială
FC Voluntari și Rapid București se întâlnesc în această seară, de la ora 21.30, în ultimul meci al etapei 4 din SuperLiga României. Până acum, giuleștenii au două remize și o victorie în campionat (egal cu Sepsi și FC Botoșani și victorie cu U Cluj), însă pretențiile echipei patronate de Șucu sunt mult mai mari.
La partida cu FC Botoșani, Rapid era favorită clară pe hârtie, însă moldovenii au reușit să scoată un punct pe Giulești. Cristiano Bergodi nu a stat cu mâinile în sân și a făcut schimbări urgente în primul 11. Doar cinci jucători din meciul cu FC Botoșani și-au păstrat locul în primul 11. Petrila e rezervă, iar noul atacant al giuleștenilor, Rrahmani, va urmări partida din tribune.
În rândul titlularilor nu se mai regăsesc Răzvan Onea, Iulian Cristea, Alexandru Albu, Cătălin Cîrjan și Funsho Bamgboye. Bergodi a ales în schimb să mizeze pe Junior Morais, Paul Iacob, Mattias Kait, Ștefan Pănoiu și Valentin Costache în meciul din această seară.
CITEȘTE ȘI:

FC Voluntari - Rapid București | Echipe de start

  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaș, Aliji - Boboc, Crepulja, V. Rață - Merloi, Nemec, Doru Andrei. Rezerve: Jesus Fernandez, Paz, I. Andres, Al. Munteanu, Marcelo Lopes, Sigurjonsson, Răduț, R. Popescu, D. Florea. Antrenor: Ilie Poenaru
  • Rapid București: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais - Oaidă, Kait, Pănoiu - Papeau, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia, Onea, I. Cristea, Albu, Emmers, Bamgboye, Petrila, Cîrjan, Al. Ioniță II. Antrenor: Cristiano Bergodi
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo