Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a anunțat, chiar după remiza cu "U" Cluj, primul transfer dorit în mercato-ul din iarnă

Bianca Dumitru

Actualizat 03/10/2023 la 09:47 GMT+3

FCSB a remizat aseară, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru a 11-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, patronul roș-albaștrilor a anunțat că va aduce în iarnă întăriri în lotul lui Elias Charalambous, intenționând să transfere un atacant.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a obținut doar o remiză aseară, pe teren propriu, în meciul cu Universitatea Cluj, contând pentru a 11-a etapă a SuperLigii. Roș-albaștrii au condus cu 2-1 la pauză, după golurile lui Dawa și Șut, respectiv Nistor, dar oaspeții au reușit să egaleze în minutul 88, prin Mitrea.
În urma acestui rezultat, FCSB a ratat șansa de a reveni la 6 puncte în fața celor de la CFR Cluj. Roș-albaștrii au 26 de puncte, fiind în continuare pe primul loc al clasamentului din SuperLigă, dar cu doar 4 puncte peste ardeleni, care au însă un meci mai puțin disputat.
Pentru a se asigura că echipa va reuși să se mențină într-o formă bună, conducerea vicecampioanei României a anunțat la finalul partidei de aseară că va aduce întăriri în perioada de mercato din iarnă.
Concret, potrivit DigiSport, patronul celor de la FCSB a spus că intenționează să transfere un atacant, considerând că echipa are nevoie de încă un fotbalist în plan ofensiv, deși Compagno a fost caracterizat ca fiind "cel mai bun".
Discuțiile despre aducerea unui înaintaș au început de mai multă vreme, la jumătatea lunii septembrie oficialii roș-albaștrilor anunțând că i-au cerut agentului Florin Vulturar să caute un atacant în Africa de Sud.
Citește și:

FCSB vizează și un fundaș din Africa de Sud

Se pare că șefii vicecampioanei României se află și pe urmele unui fundaș sud-african. Potrivit presei din Africa de Sud, FCSB ar încerca din nou să-i obțină transferul lui Reeve Frosler, fotbalist de 25 de ani care s-a aflat pe lista roș-albaștrilor și în vară.
Frosler, legitimat la fosta echipă a lui Ngezana, Kaizer Chiefs, a refuzat atunci oferta românilor, dar el nu este unul dintre oamenii de bază ai antrenorului Ntseki și ar putea fi vândut în următoarea perioadă
"Nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună. Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l aibă la dispoziție prea mult timp.
FCSB îl monitorizează în continuare. Atât pe el, cât și pe alții. Au realizat că aici e o mină de aur", au notat jurnaliștii publicației sud-africane Citizen.
Reeve Frosler, care are o cotă de piață de 950.000 de euro, este jucătorul celor de la Kaizer Chiefs din 2019, iar în actualul sezon a adunat 11 apariții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo