Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, cale liberă spre unul dintre fotbaliștii doriți din vară! Ce ofertă pregătesc roș-albaștrii

Bianca Dumitru

Publicat 12/04/2024 la 10:43 GMT+3

FCSB este foarte aproape de a cuceri primul titlu după 9 ani, iar conducerea clubului a început să se gândească la transferurile dorite pentru sezonul următor, în care roș-albaștrii vor încerca să ajungă în grupele unei cupe europene. Unul dintre jucătorii pentru care șefii clubului se pregătesc să facă o ofertă este Louis Munteanu.

Darius Olaru, în duel cu Louis Munteanu (Farul - FCSB)

Credit imagine: Eurosport

FCSB e aproape sigură de titlu în acest sezon al SuperLigii, iar conducerea visează deja la grupele UEFA Champions League. Pentru asta, roș-albaștrii trebuie să își păstreze jucătorii importanți din lotul lui Elias Charalambous, dar și să realizeze transferuri de calitate.
Deja, în ultima săptămână, s-a vorbit despre 3 dintre transferurile dorite de cei de la FCSB. Unul dintre fotbaliștii vizați de conducerea clubului este Louis Munteanu, jucătorul celor de la Fiorentina, care evoluează în actuala stagiune, sub formă de împrumut, la Farul Constanța.
Oficialii roș-albaștrilor ar trebui să negocieze cu italienii pentru semnătura lui Munteanu, care ar putea reprezenta una dintre cele mai importante mutări pentru viitorul clubului bucureștean.
Șefii vicecampioanei României au dezvăluit recent că nu vor avea concurență pentru atacantul de 21 de ani pentru că Gică Hagi le-ar fi spus că nu va încerca să-i obțină transferul definitiv, neavând banii necesari.
Conform DigiSport, cei de la FCSB pregătesc o ofertă în valoare de două milioane de euro pentru a-i convinge pe cei de la Fiorentina să-l vândă în SuperLigă pe Louis Munteanu, care a reușit în actualul sezon 8 goluri și 3 pase decisive.
Citește și:

FCSB VREA SĂ FACĂ 3 TRANSFERURI PENTRU GRUPELE CHAMPIONS LEAGUE

Pe lângă Louis Munteanu, conducerea celor de la FCSB a dezvăluit că a purtat deja discuții pentru Denis Alibec, care evoluează în prezent în Qatar, dar e gata să revină în Europa, experiența sa putând contribui decisiv la o eventuală calificare în grupe.
Un alt jucător pe care roș-albaștrii îl vor este un atacant din prima ligă portugheză. Numele lui nu a fost încă dezvăluit, însă e clar că echipa se va întări pe acest post, patronul dezvăluind că își mai dorește doi fundași laterali și un mijlocaș de profilul lui Bourceanu.
La finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, Elias Charalambous a fost întrebat despre transferuri, în condițiile în care conducerea clubului a anunțat că Denis Alibec și Louis Munteanu sunt doi dintre fotbaliștii doriți din vară la echipă.
Antrenorul cipriot s-a limitat la a spune că nu se gândește deocamdată la mercato, fiind concentrat doar pe lupta pentru titlu. Este clar, însă, că tehnicianul își dorește ca în sezonul următor să aibă un lot competitiv pentru a-și putea îndeplini obiectivele.
Până atunci, în acest weekend, FCSB va juca în deplasare pe terenul celor de la CFR Cluj, într-un meci contând pentru a patra etapă a play-off-ului SuperLigii, care este programat duminică seară, de la ora 21:00.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo