Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, fără 5 jucători la meciul cu FC Voluntari! Cum ar putea arăta primul 11 al lui Charalambous

Bianca Dumitru

Publicat 26/02/2024 la 09:31 GMT+2

FCSB s-a impus aseară, pe teren propriu, în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-2, într-un meci contând pentru a 27-a etapă din SuperLigă. Roș-albaștrii au terminat partida cu doi jucători în minus, iar pentru următorul duel au mai mulți absenți importanți.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a câștigat aseară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, meciul cu FC Botoșani, contând pentru cea de-a 27-a etapă a SuperLigii. Partida a fost una nebună, cu 4 goluri marcate în repriza a doua și 3 eliminări.
Doi dintre jucătorii care au încasat cartonașele roșii au fost din echipa lui Elias Charalambous. Este vorba despre Nana Antwi și Darius Olaru, care vor rata, după eliminare, partida cu FC Voluntari.
Pe lângă cei doi suspendați, roș-albaștrii nu vor putea conta la meciul din etapa intermediară a SuperLigii nici pe Alexandru Pantea și Denis Haruț, care sunt accidentați. În plus, Vlad Chiricheș este incert pentru duelul cu ilfovenii pentru că nu este refăcut în totalitate după accidentarea din august, revenirea sa fiind așteptată în play-off.
În schimb, Elias Charalambous va putea să îl folosească pe Valentin Crețu, care va reveni după ce la meciul cu FC Botoșani a fost suspendat pentru cumul de cartonașe.
Iată cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Alhassan, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Coman.
Citește și:

Olaru, după eliminarea din meciul cu FC Botoșani: "Nu i-am prins piciorul deloc"

La finalul partidei de pe Arena Națională, Darius Olaru a vorbit despre victoria obținută de roș-albaștri, una foarte importantă pentru a se putea distanța de CFR Cluj și Rapid, dar și despre cartonașul roșu pe care l-a încasat.
Fotbalistul de 25 de ani a declarat că nu și-a dat seama de intensitatea contactului pentru care a fost eliminat, el crezând că nu și-a lovit adversarul, și a punctat că probabil arbitrul l-a eliminat pentru intrare.
"O victorie amară... Am făcut o partidă bună. Am alergat unul pentru altul. Era clar că meritam victoria. Am încercat să ne închidem, știam că vom avea ocazii pe contraatac. Ei nu prea au avut ocazii. Din păcate, am luat gol repede în repriza a doua. A venit acel roșu și ne-a fost mai ușor.
Nu am realizat, sincer, pe moment, dar cum am văzut faza și pe teren și după reluări... Nu știu dacă după reluări domnul arbitru își poate da seama de intensitate. Eu cred că nu i-am prins piciorul deloc. Nu a fost full contact, nu i-am prins deloc piciorul. Cred că a dat mai mult pentru intrare...
Știam că s-a încurcat Rapid, erau foarte importante punctele. Mergem înainte acum. Trebuie să continuăm să muncim la fel și vor veni rezultatele în continuare", a spus Darius Olaru.
Următorul meci al celor de la FCSB, din etapa intermediară a SuperLigii, este programat joi, de la ora 21:00, pe terenul celor de la FC Voluntari.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo