Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, fără Băluță la derby-ul cu CFR! Cât va lipsi mijlocașul după accidentarea din Conference League

Bianca Dumitru

Actualizat 06/08/2023 la 11:29 GMT+3

FCSB o va înfrunta în această seară, în Ghencea, pe CFR Cluj, într-un meci contând pentru a patra etapă din SuperLigă. Alexandru Băluță va rata derby-ul, după ce s-a accidentat la returul cu ȚSKA 1948 Sofia. Nu se știe încă sigur cât va fi indisponibil.

Alex Băluță

Credit imagine: facebook

FCSB se va duela în această seară, de la ora 21:30, în Ghencea, cu CFR Cluj, într-un meci contând pentru a patra etapă a SuperLigii.
Roș-albaștrii nu vor putea conta în această seară pe Alexandru Băluță, care s-a accidentat în returul cu ȚSKA 1948 Sofia din Conference League.
Conform AS.ro, mijlocașul a suferit o întindere intercostală. Fotbalistul a făcut investigații amănunțite, fiind supus și unui RMN, pentru a se stabili cu exactitate gravitatea acccidentării.
Nu se știe încă sigur cât va fi indisponibil, dar potrivit sursei citate, Băluță va beneficia de câteva zile de repaus pentru a se reface, el neputând să participe integral la ultimul antrenament dinaintea derby-ului cu CFR Cluj.
Citește și:

CHARALAMBOUS A CONFIRMAT ABSENȚA LUI BĂLUȚĂ

Starea de spirit a celor două echipe este diferită, deoarece FCSB vine după o calificare în turul 3 preliminar din Conference League (4-2 la general cu CSKA 1948 Sofia), în timp ce ardelenii au fost eliminați joi de Adana Demirspor din aceeași competiție (2-3 la general).
Accederea în faza următoare a fost obținută cu sacrificii de vicecampioana României, care l-a pierdut pentru derby pe Alexandru Băluță. Elias Charalambous a confirmat că atacantul nu are nicio șansă să joace, dar a spus că ceilalți jucători care erau incerți sunt apți.
"Mai avem un antrenament. Cu siguranță, Băluță nu va juca, nu se simte foarte bine. Despre ceilalți am aflat de la medici că sunt ok, mai e un antrenament și voi vedea care este starea lor. Dar cred că vor fi toți bine, excluzându-l pe Băluță", a spus Charalambous.
Antrenorul vicecampioanei este conștient că echipa sa are în față un meci foarte greu, dar a subliniat că nu se teme de CFR Cluj:
"Este un derby, vom juca împotriva unei echipe foarte bune. Am urmărit toate meciurile, au jucat în Conference League cu o echipă bună. Au un lot bun, dar cred că noi avem cei mai buni jucători din SuperLigă.
Contează ce vom face noi! Nu ne este frică, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucătorii noștri să joace fotbalul pe care îl știu. Nu îmi este frică de CFR Cluj", a adăugat tehnicianul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo