Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB i-a prezentat oficial pe Baba Alhassan și Luis Phelipe! "Dacă suntem împreună, vom fi mai puternici"

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2024 la 16:27 GMT+2

FCSB s-a reunit în această dimineață și se pregătește pentru cantonamentul din Antalya. Înainte de a pleca spre Turcia, Elias Charalambous a susținut o conferință de presă în care i-a prezentat oficial pe noii jucători ai echipei, Baba Alhassan și Luis Phelipe.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB s-a reunit în această dimineață, când 25 de jucători au făcut vizita medicală pentru a putea începe pregătirile pentru a doua parte a sezonului 2023/24 din SuperLigă.
Antrenorul Elias Charalambous a susținut apoi o conferință de presă, în care i-a prezentat pe noii săi fotbaliști, Baba Alhassan și Luis Phelipe.
Tehnicianul s-a declarat fericit că poate colabora cu cei doi jucători, cărora le-a urat 'Bun venit': "Sunt fericit să îi am pe cei doi băieți alături de mine. Le urez bun venit. Sunt doi jucători care sunt cunoscuți în România.
Sunt convins că sunt încântați, la fel ca noi, că au venit la FCSB. Vreau să le doresc tot ce e mai bun. Sunt sigur că ne vor ajuta să ne atingem obiectivul, câștigarea titlului", a declarat Charalambous.
La rândul său, Luis Phelipe a dezvăluit că nu se aștepta la interesul roș-albaștrilor pentru el și a spus că a ales să semneze cu FCSB pentru că vrea să devină campion al României.
"Sunt foarte fericit să fiu aici. Vreau să fiu campion. Sper ca la final să reușim. Când am văzut știrile despre transferul meu am spus: 'Nu pot să cred'!
Am vorbit cu managerul și i-am spus că e oportunitate mare. E cel mai mare club din România. Fotbalul e despre echipă. Avem jucători foarte buni. Dacă suntem împreună, vom fi mai puternici", a explicat Luis Phelipe.
Citește și:

FCSB pleacă în cantonament în Antalya

În această seară, de la ora 18:00, jucătorii și staff-ul tehnic condus de Elias Charalambous vor pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya, care se va desfășura până pe 21 ianuarie.
În Turcia, liderul din SuperLigă se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde se va disputa și singurul meci amical din acest cantonament. Partida împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK Linz, este programată pe 14 ianuarie.
FCSB va disputa primul meci oficial din 2024 pe 22 ianuarie, pe teren propriu, contra celor de la UTA Arad, duelul contând pentru cea de-a 22-a etapă a campionatului.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo