Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB își ademenește fostul căpitan cu un salariu uriaș! Cum s-a modificat topul celor mai bine plătiți jucători

Bianca Dumitru

Publicat 24/05/2024 la 10:50 GMT+3

FCSB a cucerit titlul de campioană a României și va juca în următorul sezon al preliminariilor Champions League. Oficialii clubului vor să aducă întăriri în lotul lui Elias Charalambous, iar unul dintre cei vizați este Florin Tănase, pe care roș-albaștrii îl ademenesc cu un salariu important.

FCSB

Credit imagine: Eurosport


FCSB a cucerit titlul de campioană a României și și-a adjudecat, astfel, biletele pentru următorul sezon de Champions League, unde va avea de trecut de 4 tururi pentru a ajunge în faza grupelor.
Pentru a face o figură cât mai frumoasă în preliminariile celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, oficialii roș-albaștrilor vor să aducă întăriri în lotul lui Elias Charalambous. Primii doi jucători transferați sunt David Kiki, adus de la Farul Constanța, și Daniel Popa, fostul jucător al celor de la Universitatea Cluj.
Șefii campioanei României i-ar mai avea pe lista lor și pe Louis Munteanu, în cazul căruia negocierile s-au blocat, și pe Florin Tănase. Acesta din urmă este așteptat înapoi la FCSB, echipă la care a evoluat în perioada 2016-2022, înainte de a fi transferat la Al-Jazira pentru 3 milioane de euro.
Conform GSP, oficialii campioanei României îl ademenesc pe Tănase înapoi în România cu un salariu uriaș pentru nivelul SuperLigii. Este vorba despre circa 30.000 de euro, sumă care l-ar propulsa direct pe podiumul clasamentului celor mai bine plătiți fotbaliști de la FCSB.
Rămâne de văzut dacă Florin Tănase va accepta oferta roș-albaștrilor sau dacă va primi vreo altă propunere mai bună din punct de vedere financiar din Golf.
Citește și:

Salarii de top pentru Florin Tănase și Daniel Popa la FCSB

Dacă va accepta oferta campioanei României, Florin Tănase l-ar egala pe Florinel Coman în topul celor mai mari salarii de la FCSB. Cei doi s-ar clasa pe locul 2, fiind depășiți la acest capitol doar de Vlad Chiricheș, care câștigă 40.000 de euro pe lună.
În ierarhia celor mai bine plătiți jucători ai roș-albaștrilor a intrat și Daniel Popa. Fotbalistul transferat în această săptămână în lotul lui Elias Charalambous ar încasa un salariu de 16.000 de euro la FCSB.
Astfel, fostul dinamovist este pe locul 4 în topul salariilor, urmând a câștiga mai bine decât jucători de bază de la FCSB, cum ar fi Adrian Șut și Ștefan Târnovanu.
Iată cum arată topul salariilor încasate de jucătorii de la FCSB:
1. Vlad Chiricheș - 40.000 de euro pe lună
2. Florinel Coman - 30.000 de euro pe lună
3. Darius Olaru, Alexandru Băluță - 20.000 de euro pe lună
4. Daniel Popa - 16.000 de euro pe lună
5. Adrian Șut, Ștefan Târnovanu - 15.000 de euro pe lună
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo