Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB mai are de așteptat o etapă pentru titlu! Roș-albaștrii au obținut un singur punct la Sf. Gheorghe

Bianca Dumitru

Publicat 24/04/2024 la 23:41 GMT+3

FCSB a obținut un singur punct din deplasarea pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, meciul din cea de-a șasea etapă a play-off-ului SuperLigii încheindu-se cu scorul de 2-2. Astfel, roș-albaștrii mai au puțin de așteptat înainte de a deveni matematic campioni ai României.

Darius Olaru, în FCSB - Sepsi

Credit imagine: facebook

FCSB a remizat în această seară, în deplasare, cu scorul de 2-2, cu Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci contând pentru a șasea etapă a play-off-ului SuperLigii. Echipa lui Elias Charalambous, care a ajuns la două rezultate de egalitate consecutive, nu va reuși să-și adjudece, astfel, titlul din această rundă.
Roș-albaștrii au început meciul în forță, Octavian Popescu trimițând un șut din careu încă din primul minut, dar lovitura i-a fost, însă, respinsă de Denis Ciobotariu.
În minutul 5, Alimi și-a încercat norocul la poarta lui Ștefan Târnovanu, dar balonul șutat de el a trecut puțin pe lângă poartă. Peste doar câteva zeci de secunde, Alexandru Băluță a primit o pasă foarte bună în careu și a șutat, dar mingea a lovit bara.
Cel care a deschis scorul a fost, în minutul 9, Florinel Coman, care l-a învins pe Niczuly cu un șut pe mijlocul porții, după un assist al lui Darius Olaru.
Golgheterul echipei lui Elias Charalambous a mai rezistat pe teren doar 10 minute. Coman s-a accidentat și nu a mai putut continua, fiind înlocuit în minutul 19 cu David Miculescu.
Citește și:

FCSB, doar o remiză în deplasarea cu Sepsi

Ulterior, în minutul 22, Varga a primit mingea de la Alimi și a restabilit egalitatea, după un șut pe jos, la colțul lung. Până la pauză, oaspeții au revenit în avantaj grație unui gol marcat de David Miculescu, după o pasă decisivă a lui Băluță.
În repriza secundă, jocul a fost mai sărac în ocazii, doar Tavi Popescu încercându-și norocul la poarta covăsnenilor, în minutul 60, când mingea a trecut pe lângă bară. 10 minute mai târziu, Florin Ștefan a stabilit scorul final, învingându-l pe Târnovanu, care nu a reușit să respingă balonul și i-a lăsat poarta goală adversarului său, care a profitat de această situație.
Covăsnenii au mai avut câteva ocazii de a marca până la fluierul final, dar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar FCSB mai are de așteptat până când va deveni matematic campioană a României.
Roș-albaștrii au acum 46 de puncte, având un avans de 11 puncte în fața celor de la Farul Constanța, care se află pe locul 2, și 12 puncte față de Universitatea Craiova, care are un meci în minus, urmând a o înfrunta pe CFR Cluj mâine seară.
Indiferent de ce se va întâmpla mâine în Bănie, echipa lui Elias Charalambous își poate adjudeca matematic titlul în următoarea etapă, când va primi vizita celor de la Farul Constanța.
În ceea ce-i privește pe cei de la Sepsi, care sunt pe locul 6 în clasament, cu 28 de puncte, aceștia vor juca în weekend, în deplasare, cu CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo