Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB negociază cu o vicecampioană din Europa pentru Adrian Șut! Suma oferită în schimbul românului

Bianca Dumitru

Actualizat 23/08/2023 la 18:40 GMT+3

FCSB ar putea să se despartă în această vară de unul dintre cei mai în formă jucători din lotul lui Elias Charalambous. Jurnaliștii din Belgia au anunțat că Adrian Șut este dorit de Genk, care ar fi făcut deja o ofertă pentru el.

Adrian Șut (FCSB)

Credit imagine: facebook

Adrian Șut este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, prestațiile sale fiind remarcate de reprezentanții unor echipe din Europa.
După ce conducerea roș-albaștrilor a spus că ar fi dispusă să renunțe la serviciile mijlocașului în schimbul unei sume corecte, jurnaliștii din Belgia au anunțat că vicecampioana României ar fi primit deja o ofertă.
Conform celor de la publicația Voetbal Nieuws, Genk le-ar fi oferit celor de la FCSB două milioane de euro pentru Adrian Șut, care are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro.
Patronul roș-albaștrilor a spus în trecut că suma dorită pentru mijlocașul de 24 de ani este de 3 milioane de euro, dar cele două cluburi ar putea să se înțeleagă dacă belgienii, care au terminat sezonul trecut pe locul 2 în campionat, vor include și bonusuri sau, eventual, un procent dintr-un viitor transfer.
Citește și:

Adrian Șut, în atenția celor de la Trabzonspor

Marius Șumudică, antrenor cu experiență în fotbalul din Turcia, a anunțat, la începutul acestei luni, că mijlocașul de 24 de ani ar fi dorit de Trabzonspor. Echipa care a terminat pe locul 6 în campionatul turc sezonul trecut a mai fost pe urmele lui Șut și vara trecută.
Atunci, însă, conducerea celor de la FCSB a cerut 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului, sumă care i-a făcut pe turci să facă un pas în spate.
"Știu că există interes pentru el din Turcia, de la Trabzon, în momentul de față. El e cel mai bun număr 6 de la noi, poate juca la echipa națională", a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.
Rămâne de văzut dacă și cei de la Trabzonspor vor face o ofertă și ce echipă va reuși să ajungă la un acord cu șefii vicecampioanei României, în condițiile în care FCSB a mai pierdut un mijlocaș în această vară, iar Șut este unul dintre titularii echipei lui Elias Charalambous.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo