Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB pierde cu Oțelul și ratează ocazia de a mări avansul față de CFR Cluj! Gălățenii, meci perfect pe Arena Națională

Dani Morar

Publicat 03/12/2023 la 22:58 GMT+2

FCSB a cedat cu 0-2 în fața Oțelului Galați, într-un meci din etapa a 18-a a SuperLigii. Roș-albaștrii ratează ocazia de a mări avansul față de locul 2, însă rămân la 5 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova și la 6 peste Rapid.

Florinel Coman, în FCSB - Oțelul. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a pierdut înfruntarea de pe Arena Națională cu Oțelul, scor 0-2. Roș-albaștrii au făcut o partidă destul de slabă și au fost învinși de echipa mai prolifică. Bucureștenii ratează astfel ocazia de a mări avansul față de locul 2 la 8 puncte.
Oțelul a deschis scorul în minutul 7, după ce gălățenii au profitat de o greșeală uriașă în defensiva adversă. Lixandru a încercat să iasă cu pasă din apărare, dar a greșit și Teles a marcat din zona careului mic.
Roș-albaștrii au replicat abia la jumătatea primei reprize. Florinel Coman a executat puternic o lovitură liberă, iar Dur Bozoancă a scăpat mingea în față. Ngezana a apărut la intercepție, dar nu a putut marca și faza s-a încheiat.
În minutul 36, FCSB a avut o nouă ocazie. Radunovic a trimis o centrare dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, iar mingea respinsă de portarul Oțelului a ajuns la Ovidiu Popescu, care a încercat un lob, dar fără succes.
Cea mai mare ocazie a bucureștenilor din prima repriză a venit în urma unui corner. Mingea a fost deviată și a ajuns la David Miculescu, care a reluat cu capul din careul mic, dar a trimis exact pe direcția lui Dur Bozoancă și a irosit o șansă uriașă.
Până la pauză, Florinel Coman a mai încercat poarta adversă, dar fără succes. Oțelul își putea dubla avantajul în minutul 63. Maciel a primit o pasă cu călcâiul de la Bodișteanu
Oaspeții au făcut până la urmă 2-0, un minut mai târziu. Cisotti a primit o pasă în adâncime și a finalizat cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru Târnovanu. Florinel Coman a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 6 al prelungirilor și va lipsi de la partida cu FC U Craiova, urmând să revină pe teren cu CFR Cluj, peste două etape. FCSB – Oțeul s-a terminat 0-2, iar roș-albaștrii au în continuare un avans de 5 puncte față de CFR Cluj și Universitatea Craiova.
Citește și:

FCSB – Oțelul: Echipele de start

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Olaru (cpt.), Șut, Ov. Popescu - Miculescu, Compagno, Coman.
REZERVE: A. Vlad - Dawa, Haruț, Pandele, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic.
OȚELUL (4-3-3): Dur Bozoancă - Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes - Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles - Maciel, Al. Pop, Bodișteanu.
REZERVE: R. Stoian - Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, I. Neagu, G. Cîrjan, S. Rus, Ghiocel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo