Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB s-a înțeles pentru un nou transfer. Campioana aduce un fost jucător al lui Dinamo

Andrei Nicolae

Publicat 22/05/2024 la 23:32 GMT+3

FCSB s-a înțeles cu încă un jucător pentru perioada de mercato din vară. După ce David Kiki și-a dat acceptul să se alăture campioanei din sezonul viitor, a venit rândul lui Daniel Popa, atacantul lui "U" Cluj, să își dea "OK"-ul cu privire la transferul la echipa roș-albastră.

Jucătorii FCSB alături de suporteri. Sursa: Sport pictures.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a devenit campioana României după o pauză de 9 ani, iar echipa lui Elias Charalambous deja a început să efectueze mutări prin care să pregătească sezonul viitor. Primul transfer anunțat pentru perioada de mercato de vară a fost David Kiki, fundașul celor de la Farul.
Recent, s-a aflat și numele celui de-al doilea jucător pe care FCSB îl va aduce din sezonul viitor, iar acesta este Daniel Popa. Clauza atacantului lui "U" Cluj va fi achitată de campioană, iar roș-albaștrii s-ar fi înțeles deja și cu jucătorul, a spus Radu Constantea, președintele ardelenilor, la Digi Sport.
"La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.
FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi", a declarat omul din conducerea clujenilor.
Citește și:

Daniel popa intră în clubul jucătorilor care au evoluat atât la dinamo, cât și la fcsb

Daniel Popa a avut un sezon destul de bun în tricoul lui "U". În 42 de partide jucate, fotbalistul de 28 de ani a înscris de 11 ori și a oferit cinci pase decisive.
În urma acestui transfer, Popa se alătură listei de jucători care au evoluat atât pentru Dinamo, cât și pentru FCSB. Atacantul a jucat pentru trupa din Ștefan cel Mare pe parcursul mai multor sezoane și a adunat 104 meciuri.
Printre jucătorii care au mai evoluat la ambele echipe se numără Ciprian Marica, Gabriel Tamaș sau Harlem Gnohere.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo