Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, victorie autoritară în derby-ul cu Craiova! Liderul își menține avantajul de 11 puncte

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/01/2024 la 22:07 GMT+2

FCSB s-a impus cu 3-0 în derby-ul etapei a 23-a din Superliga. Echipa antrenată de Elias Charalambous a învins-o pe CS Universitatea Craiova chiar la ea acasă. Darius Olaru, Florinel Coman și David Miculescu au marcat pentru victoria liderului.

Universitatea Craiova - FCSB (28.01.2024)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
FCSB a avut prima intenție ofensivă a meciului de pe "Ion Oblemenco". Mihai Lixandru a finalizat acrobatic o centrare a lui Florinel Coman din lovitură liberă, dar execuția nu a nimerit spațiul porții.
Gazdele au dat replica prin Alexandru Mitriță în minutul 14. Jucătorul revenit la Craiova în acest sezon a executat o lovitură liberă, iar mingea ricoșată din zid a expediat-o periculos spre poarta lui Ștefan Târnovanu.
Coman a fost și el aproape de deschiderea scorului în minutul 21, în urma unei pătrunderi în careul advers, care s-a încheiat cu un șut deviat peste poarta lui Laurențiu Popescu. La cealaltă poartă, Mitriță a ratat ocazia reprizei, singur cu Târnovanu.
FCSB a deschis scorul până la urmă din lovitură de la 11 metri în al optulea minut de prelungire. Arbitrul Marcel Bârsan a acordat penalty la un henț al lui Gjoko Zajkov, iar Darius Olaru și-a consolidat locul de lider în clasamentul golgheterilor, cu a 14-a reușită.
Citește și:

FCSB, victorie clară în derby

Florinel Coman a majorat avantajul FCSB-ului imediat după revenirea de la vestiare. Internaționalul român a finalizat un contraatac excelent al "roș-albaștrilor" în minutul 50. Coman a primit o pasă exactă de la Alexandru Băluță, iar acesta a marcat cu poarta aproape goală, șutul fiind deviat de Denil Maldonado.
Marcatorul golului 2, Florinel Coman, a fost nevoit să părăsească suprafața de joc după ce acesta a acuzat unele probleme medicale în minutul 77.
Abia intrat pe teren, David Miculescu a încheiat orice socoteală cu un gol marcat în minutul 84. Fostul jucător de la UTA a profitat de greșeala lui Nicușor Bancu și l-a executat pe portarul Craiovei cu un șut din afara careului. Cu această victorie, FCSB reface avantajul de 11 pucte față de ocupanta locului 2, Rapid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo