Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB o învinge pe FC Voluntari după ce a întors soarta partidei în 6 minute. Coman, eroul roș-albaștrilor

Andrei Nicolae

Actualizat 29/02/2024 la 23:00 GMT+2

FCSB a învins-o pe FC Voluntari cu 2-1 într-un meci contând pentru etapa cu numărul 28 din Superliga. Ilfovenii au condus la pauză cu 1-0, însă liderul campionatului a revenit grație unei duble a lui Florinel Coman și s-a dus din nou la 10 puncte de Rapid, ocupanta locului secund.

Florinel Coman, FCSB. Sursa: Raed Krishan (GSP).

Credit imagine: Eurosport

Partida de pe Stadionul Anghel Iordănescu a fost începută bine de FC Voluntari, care în minutul 6 a avut prima ocazie a meciului. Doru Andrei a fost servit foarte bine în interiorul careului, însă șutul său a fost repins în corner de Târnovanu.
Zece minute mai târziu, ilfovenii au deblocat tabela la sfârșitul unei lovituri libere prin Dumiter, care a profitat de o respingere a lui Târnovanu și a împins mingea în poartă. Abia după ce a primit gol, FCSB a ieșit la atac și a avut prima ocazie în minutul 24, când Florinel Coman a nimerit bara. Patru minute mai târziu, tot Coman a fost aproape să restabilească egalitatea, când a vrut să înscrie direct din corner.
Replica lui FC Voluntari nu a întârziat, pentru că în minutul 35 ilfovenii au avut o ocazie mare de a-și dubla avantajul prin Robert Popescu, al cărui șut a fost însă reținut de Târnovanu. Înainte de pauză, FCSB a mai avut o ocazie mare prin Luis Phelipe, care a ratat dintr-o poziție ideală. Astfel, după primele 45 de minute, tabela indica scorul 1-0 pentru FC Voluntari.
Citește și:

FCSB a revenit în doar 6 minute cu FC Voluntari

Imediat după ieșirea de la cabine, jucătorii liderului din Superligă au fost mai inspirați la finalizare și au restabilit egalitatea în minutul 48. Florinel Coman a preluat mingea în partea stângă și l-a executat pe Jesus Fernandez cu un șut plasat. Șase minute mai târziu, Coman a întors scorul în favoarea FCSB-ului, după ce a făcut dubla, la capătul unei curse superbe.
În minutul 70, FC Voluntari a avut o ocazie imensă de a egala, însă mingea centrată de Robert Popescu în careu a fost repinsă in extremis de Radunovic. Din acel moment, nicio echipă nu a mai produs vreo fază importantă în plan ofensiv, iar meciul s-a încheiat, scor 2-1 în favoarea FCSB-ului.
Astfel, liderul din Superligă s-a distanțat din nou la 10 puncte de locul secund, ocupat de Rapid. De cealaltă parte, FC Voluntari pierde teren în lupta pentru salvarea de la retrogradare și în acest moment este la doar 2 puncte de primul loc care duce direct în eșalonul secund, ocupat de Dinamo.
Pentru FCSB, urmează un meci pe teren propriu contra Petrolului, în timp ce FC Voluntari se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru o partida contra lui Sepsi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo